Veronica Mars Season 01 (5-8)

Nemrégiben írtam arról, hogy elkezdtem nézni a Veronica Mars első évadát, akkor a bevezető négy részről készítettem összefoglalót. Most a következő négy epizódot írom le. Mint ahogy az első 4 rész, úgy a folytatás is nagyon tetszik. Izgalmas nyomozások, tinigondok, szerelmi problémák és a fő szál (Lily Kane) meggyilkolásának körülményei... Ezek jellemzőek a most bemutatott részekre is!

Tovább

5. rész: Trójai pinata

Ebben a részben hatalmas meglepetés ért. Sok olyan van egy-egy filmben, sorozatban amire azt mondjuk, hogy várható volt. Na ebben az epizódban olyasmi történik amire én egyáltalán nem számítottam! A rész egy kirándulással kezdődik! De van benne egy autólopás, néhány csempészett szteroid, egy fenyegetőző „munkaadó”. Szóval izgalmak várhatóak! De az amit meglepetésként említettem, az egy fiúval kapcsolatos, akiről kiderül, hogy nem az akinek hittem/hittük. Sőt! Veronica szülei körül is zajlik az élet... Az apja szakít, az anyja pedig „bejelentkezik”.

6. rész: Kalózközi választások

A Neptuneban iskolatitkár választás van. A két fő jelölt: Wanda Warner és Duncan Kane. Wanda azt ígéri, hogy eltörli a kalózok „rendszerét”, ha ő nyer, egyenlőséget ígér! Duncan nem ígér semmit, mivel ő nem is önszántából indul. Ráadásul, mint tudjuk Duncan nem a tettek embere! Vajon melyikük nyer majd? Annyit elmondhatok, hogy lesznek fordulatok, nem egy átlagos ügymenet kíséri a választásokat! Lesz itt újraszámlálás, csalás, gyanúsítgatás és az egyik jelöltről kiderül egy titok! Közben a mi fő macsónk, rosszfiúnk, Logan nagy bajba kerül, és elnyeri a büntetését! Na ez is meglepő volt számomra, azt hittem Logan csak egy beképzelt sznob, de ezután a rész után kicsit másképp nézek rá! Lily gyilkosságának ügyében Veronica új nyomra bukkan!

7. rész: Gyilkos a szomszédban

Ebben a részben több szálon fut a sztori. Egyrészt valami történik Veronicáék szomszédjában, a szomszéd lány bajban van. Vagy mégsem? Vagy mégis bajban van, csak nem olyanban, amit Veronica hisz? A szomszéd lányt egyébként Sarah-nak hívják. A másik szál, hogy Veronicát felkérik, hogy segítsen tablót készíteni egy osztálytalálkozóra. Csakhogy ez nem egy akármilyen osztály! Ide járt Jake Kane és, Veronica anyukája, Lianne is! Mint már megszokhattuk ismét egy titokra derül fény, amiből egyébként további információkra is következtettem. Bár lehet, hogy tévedek majd, nemsokára kiderül! A harmadik szál pedig, hogy Logan és Weevill büntetést kapnak, ennek során (majdhogynem) összebarátkoznak! Ami szintén meglepő, hiszen más „kasztba” tartoznak. Ismét kiderül valami Lily múltjáról! De mi lehet az és hogyan kötődik ez a titok a motoros vezérhez, Weevill-hez?

8. rész: Mint egy szűz

A Neptuneban mindenki kitölt egy tesztet. Sok-sok kérdés, amiből kiderül, hogy ki-mennyire „ártatlan”. De már megszoktuk, hogy ebben a suliban semmi nem megy egyszerűen! Most sincs másként. A tesztek eredményeit valaki feltöri, meghamisítja az eredményeket, és nyilvánosságra hoz néhányat! Ez tehát egy lejárató kampány, az egyik célpont egy Meg nevű lány, a másik pedig Veronica! De vajon ki tette? És miért? Eközben Wallace-nak és családjának otthon vannak problémái, de Veronica apukája segít nekik! Veronica már hozzászokott a negatív reklámhoz, így nem is igazán törődik vele, inkább bemegy a börtönbe és találkozik Lily „gyilkosával”. A férfi nagyon érdekes dolgokat mondd neki!
 
Nemsokára jelentkezek a további részekkel!
0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről