Veronica Mars Season 1 9-12

A Veronica Mars első évadának következő öt részében is izgalmak várnak, arra aki megnézi! A fő történet, azaz Lily Kane megygilkolása kezd egyre bonyolultabb lenni, egyre több az információ, de a szálak mégis egyre jobban összegubancolódnak. Vajon elég ügyes egy 17 éves lány, ahhoz, hogy a végére járjon!? Akiknek tetszettek az előző részek, azoknak ezek még jobban fognak és a sztori innentől kezdd igazán izgalmassá válni. A 12. rész fordulópont az Echolls család életében, de leginkább Loganébben! Én bevallom, hogy addig Duncan-t kedveltem jobban, de mostmár Logan pártján állok!


Tovább

109- Agymosás (Drinking The Kool-Aid)

Ebben a részben (mint azt megszokhattuk) tovább gördül a fő cselekmény, de egyéb események is történnek. Egy agymosás, melynek köze van egy szektához, de az az érdekes, hogy nem ők a „rosszfiúk”. Casie Grant szülei keresik fel a nyomozóirodát, fiúk megtalálására. Így tehát Veronika felkeresi a Holdborjú Kollektívát!

Miután Abel Koontz (Christian Clemenson) elmondja Veronikának, hogy szerinte ki az igazi apja, Veronika tovább gondolva az eseményeket, rosszul lesz, fizikailag is. Miután megtalálta a róla szóló fényképeket kinyomozza ki készíthette. Meg is találja Clarence Widmant, kis nyomozás után kiderül, Clarence a Kane szoftver biztonsági főnöke. Veronika DNS tesztet készített, hogy megtudja igaz-e, amit Koontz mondd.

110- Echolls Karácsony- An Echolls Family Christmas

Logan Echolls (Jason Dohring) 5000 dolláros póker party-t tart. A győztes Weevil (Francis Capra) lesz, de a nyereménynek nyoma vész. Duncan Kane (Teddy Dunn) is jelen van és megkéri Veronikát, hogy nyomozza ki, ki a tettes. A nyomozás során kiderül, hogy a jelenlévő játékosok közül bárki lehetett a tettes, mindenkinek van egy titka, és bárki lehet gyanúsított? Vajon melyikük lopta el a főnyereményt? És miért?
Eközben Lynn Echolls (Lisa Rinna) felbéreli Keith Marsot (Enrico Colantonni) egy fenyegető levél írójának felkutatására. A levél címzettje Aaron Echolls (Harry Hamlinn). Kiderül, hogy már több levelet is írt a zaklató. Keith azt javasolja, mondják le a karácsonyi nagyszabású rendezvényt, de ők nem hajlandóak rá. Keith rájön Aaron néhány kis titkára. Elkezdődik az ünnepség, minden csillog villog, de ekkor valami balul sül el, és az egyik házigazda megsérül.

A fő történetben annyi történik, hogy Veronika rátámad (persze csak verbálisan) Jake Kane-re (Kyle Secor), megmutatja neki a képeket. Jake mindent tagad, de aztán nekiugrik Celeste Kane-nek (Lisa Thomhill), majd viharosan távoznak. Vajon mit titkol a Kane házaspár?

111- A bárányok hallgatnak- Silence of Lamb

Egy sorozatgyilkos garázdálkodik Neptune-ban. Gitárhúrokat teker az áldozat (akik fiatal lányok) nyaka köré. Egy másik városban is volt egy ilyen elkövető, és azt hitték már elkapták. Keith Mars (akkor még seriffként) akkor is mondta, hogy nem az igazi tettest fogták el, de nem hittek neki. Most Lamb seriff és a polgármester felkérik Keith-t az ügy felderítésére. Veronika meglátogatja apukáját az őrsön, persze van hátsó szándéka, és megtalálja hozzá a megfelelő embert! Az új fiút, Leo-t (Max Greenfield). Veronika megszerzi amit akar (a felvételt, amin valaki felhívta a rendőrséget, hogy Koontz, Lily gyilkosa), de ezzel bajba sodorja Leo-t. Ismét eltűnik egy fiatal lány Neptune-ban, a gyilkos három napig tartja fogva a lányokat mielőtt megöli. Vajon időben rátalálnak az eltűnt lányra? Veronika rájön ki jelentett be, hogy Abel Koontz a gyilkos.
Veronika új zsebpénzkiegészítő munkát talál a suliban. Az iskolai társai kérik fel a szüleik titkainak felderítésére. Elég jó üzletágnak bizonyul. Mindaddig míg egy olyan titokra nem bukkan, amivel egy barátjának okoz fájdalmat. A barátnője Cindy Mac MacKenzie kéri fel szülei lenyomozására, mert úgy érzi valami nem stimmel... Talán örökbe fogadták? Végül ennél sötétebb titokra derül fény, amire senki nem számított!

Veronika randizik Leo-val, de valaki rájuk ront a randin. De ez vezet ahhoz, hogy megtalálják a sorozatgyilkost. Hogy ebből mi lesz??? Veronika lerak egy kis csomagot Clarence Widmannek.

112- Tritonok klubja (Clash of Tritons)

Egy fiatal fiú súlyos alkoholmérgezéssel kórházba kerül, a barátja viszi kórházba. Hamis igazolvánnyal mennek a bárokba a fiatalok a Neptune Gimiből. Rick (J. D. Pardo) azt vallja a seriffnek, hogy Veronika Marstól szerezte a hamis igazolványokat. Átkutatják a szekrényt, és megtalálják a hamis igazolványokat. Veronika bajba kerül. Megint. De ebből most nehéz lesz kimásznia. Veronikát fel is függesztik a suliban. Veronika kénytelen kinyomozni, ki kevert ekkora bajba, és miért? Rick mesél Veronikának egy titkos szekrényről és a tritonok klubjáról, ami egy titkos társaság a Neptuneban. Wallace (Percy Daggs III.) és Veronika a tritonok után erednek!

Egy év telt el Lily halála óta, és a nevelési tanácsadó újra meghallgat mindenkit, hogy feldolgozták-e. Elsőként Veronikát hallgatja meg, aki elhelyez egy rejtett kamerát, hogy megtudja ki mit mondd el Lilyről.
Weevil-t hallgatja meg másodszor. Veronika rájön Weevil és Lily titkos viszonyáról. Weevil tiszta szívvel szerette Lilyt, de a lány nem értékelte őt.
Aztán Logan következik. Kiderül, hogy Logan és Lily azért szakítottak, mert Veronika meglátta a fiút egy másik lánnyal csókolózni, és ezt elmondta neki. Logan Veronikát hibáztatja Lily haláláért.
Végül Duncan jön. Kiderül, hogy neki is van egy titka, amiről Veronika nem tud.
 
Logan ki van borulva. Játssza a nagyfiút, de megviseli, hogy mindenki a szüleiről pletykál. Még verekedésbe is keveredik. Behívatják a szüleit. Aaron Echolls rájön ki adta el a család történeteit a bulvársajtónak. Beolvas ennek a személynek, amely során óriási tragédia következik be!
0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről