Prison Break 4x20 - Cowboys and Indians


Azt általam egyik legjobban szeretett sorozat május 8-án tévébe került epizódjáról van szó, amit csak ma sikerült megnézni. Hangsúlyozom, hogy imádom a sorozatot, de
mostanában már nem köt le annyira, mint a téli szünet előtt. Tudom, sokan nagyon negatív véleménnyel vannak róla, mégis úgy érzem, hogy ez az évad jobb az előzőnél, annak ellenére, hogy itt-ott logikai bukfencek is színesítik a történetet.

Csak az olvasson tovább, aki látta már a részt...

Mostanában a részek elég mozgalmasak, sok mindent próbálnak belesűríteni a műsoridőbe. Mégis néha az az ember érzése, hogy csak körbe-körbe szaladgálnak a főszereplők.
Több fontos momentumot is ki lehet emelni a részből. Szegény Don Self "egykori" ügynök ebbe most jól belenézett. Hideg vérrel megölték a feleségét, mindezt csak saját magának köszönheti. Milyen durva volt már, hogy amikor a tábornok felhívta a bérgyilkosát, ő éppen 2 percnyire volt a célpontjától. Ebből is látszik, hogy a Cég keze sokfelé ágazik és mindenhová elér. Self ettől tuti bepöccen, nem lepne meg ha Krantz kapna tőle egy fejlövést ajándékba a történet végén.
A másik nagy dolog, hogy végre hőseinknél van a Scylla. Persze az, hogy mit kezdenek majd vele, még erősen kétséges. Lényeg, hogy Michaelnek nagyon fontos döntést kell majd meghoznia. Ezzel kapcsolatos, hogy már hónapokkal ezelőtt lehetett hallani olyan pletykákat, hogy a finálé közelében Michaelnek majd életről vagy halálról kell döntenie, ennek ellenére nekem tetszett ez a momentum. Felcsigázott, várom nagyon a folytatást.
A rész további történései átlagosak voltak. A két "testvérnek" MacGyver-es módon sikerült meglépnie a hotelból, Sara-t elkapták (megint), T-Bag még mindig udvarol a tábornoknak, stb, stb. Ez a rész nálam most egy 6/10 volt, ez a szám is az epizód végi cliffhanger miatt jött össze. Várjuk a folytatást, várjuk a végkifejletet!

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről