Supernatural 10x05 - Fan Fiction

A sorozatok világában már az hatalmas tettnek számít, amikor egy széria eléri a 100 epizódos számot. Főleg mostanában, amikor az egyre rövidebb évadok kapnak nagyobb szerepet. Ki gondolta volna közel 10 éve, hogy a Supernatural meg fogja élni a 200. epizódot is? Azt hiszem nem túl sokan. És hol van még a vége? Egy tisztelgést láthattunk a mostani részben a sorozat hőskora előtt. Az első 5 évad került terítékre egy egészen egyedi megközelítés által. Sajnos maga a cselekmény, de inkább úgy általában a csomag nem volt nagy eresztés, de az igazi rajongóknak egyáltalán nem ez számít.

Kezdjük a negatív oldallal. Én elvártam volna a 200. részre, hogy nevesebb karaktereket visszahozzanak valahogy a produkcióba. Bobby, Lucifer, Winchester papa, stb. Sajnos nem így lett. A készítők találtak egy elég kényelmes és pénztárcabarát módot arra, hogy összelapátolják nekünk ezt a tisztelgést.

Egy középiskolások által kreált színdarab lett az egész cselekmény játszótere, ami a Supernatural első öt évadát dolgozta fel. Aztán feltűnt egy igazi szörny is, ami okot adott a Winchester fivéreknek, hogy nyakukba vegyék az országutat és lecsekkolják, hogy mi is folyik ott. Ők döbbentek meg legjobban a látottakon.

Igazából nem akarok nagyon belemenni az epizód értékelésébe, mert egyáltalán nem az számít, hogy milyen volt ez a 40 perc, hanem az, hogy idáig eljutott a sorozat. Voltak itt kellemes percek azért bőven. Szépen és ügyesen kivitelezett visszaemlékezések a legjobb pillanatokra, önirónia a készítők felé, stb.

Ezt most fogadjuk el ilyennek és reménykedjünk benne, hogy a sorozat még sokáig velünk lesz és tudja tartani a színvonalat.

7

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről