The Big Bang Theory 6x04 – The Re-entry Minimization

A harmadik epizód oltári poénokkal szolgált. A negyedik ugyan elmarad az előzetes parádé mögött, de a színvonalat továbbra is tartja a széria.
A készítők apróságokkal kedveskednek a nézőknek.
Nagy változások, nagy dobások nincsenek, de azok mégis elérik a kívánt hatást.

Eljött végre a várva várt epizód és Wolowitz végre hazatért a világűrből. Azonban érkezésekor koránt sem részesült olyan kitörő örömben, mint ahogy arra számított. Először Bernadette-től és az allergiájától „kap kosarat”, majd az anyjánál is megfordul, és rá kell döbbenjen, hogy édesanyjának sem hiányzott annyira, hiszen az fogorvosa személyében sajátos pótlékra tett szert.
Ez a rész egyébként az egyik legjobb az epizódban.
Remekül kitalálták.
Raj-hoz látogatva azzal kell szembesülnie, hogy jó barátja lecserélte Stuartra, majd tovább folytatva helyről helyre való zarándoklatát, eljut Sheldon és Leonard lakására, ahol a srácok éppen nagy viadalt vívnak a lányokkal, akik a Nők Vs. Férfiak öröksablonját felhasználva versenyeznek egymással, hogy ki a jobb.
Ebben nincsen semmi új, volt már ilyen, de azért derekasan kitettek magukért a készítők és bőven elláttak minket humorral.
Howard magányos túrája végül egy étkezdében ér sajátos véget.

Érdekes, hogy az epizód főszereplője – még ha nem is teljesen – Howard volt, mégsem neki írták a legjobb poénokat. Ő mintegy csak szemlélője volt az eseményeknek (persze azért néhány tréfás kommentárt ő is kapott) és a gegek javát vagy a másik szálon sütötték el, vagy a többi szereplő kapta.
Erre remek példa Bernadette, hiszen Melissa Rauch parádézott a beteg feleség szerepében, míg anyja és a fogorvos párosa is remekül sikerült.
Kibírtak hozni egy igazán jó poént Howard kissé már beszürkült, ordibáló édesanyjából.
S ha már Howard visszatért a baráti körbe, felmerült a kérdés, hogy mi lesz az újonnan jött Stuarttal.
Szerencsére az évad indulása előtti hír, miszerint rendszeres szereplővé lépett elő a képregény boltos srác, illetve, hogy Raj-dzsal összebarátkoztak, mi több az indiai asztrológus szobatársa lett, előrevetítette, hogy Stuart a társaság része marad. Azt hiszem, a Raj – Howard – Stuart háromszög még jó féltékenységi vicceket hozhat a jövőben. Én legalább is remélem.
És remélem, hogy a folytatás is ugyanilyen remek lesz, mint amilyen eddig volt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről