2 Broke Girls 1x13 – And The Secret Ingredient

Nem, ez még nem az évadzáró. Addig még kell aludni párat. Ám az újév, új 2 Broke Girls-zel kezdődött, (hamarosan TBBT :D) ami ugyanott veszi fel a fonalat, ahol tavaly abba hagyták. Minden változatlan, a stílus, a humorvilág, egyszóval a széria beállt a saját színvonalára, ez innentől kezdve a 2BG-színvonal.


Azt kell mondjam, hogyha a készítők ezzel az epizóddal fejezték volna be az évadot, akkor nem beszélhetnénk túl bombasztikus évadzárásról.
De mivel ez koránt sincs így, legalább örvendhetünk egy újabb tréfás 20 percnek, a két pincérlány tolmácsolásában. Eszerint a mostani epizód, bár több érdekes dologra fény derül, a nézőt jobban bevezetik a történetbe, mégis csak egy közönséges, „egy a sok közül” epizód volt. Ami persze nem gond, csak mindegyik legalább ilyen legyen.

Ha ez eddig nem lett volna egészen nyilvánvaló, akkor most azzá teszik, hogy Caroline kezd beleszokni a csóróságba, mi több kezdi átvenni Max szokásait. Ahogy azt eddig barna barátnője tette, ő is kioszt egy vendéget… :D
De mindez semmi, ahhoz képest , amit az örök igazság harcosa Max rendez a tamponok átárazása miatt. Hannal komoly párviadalba kezdenek a női higiéniás termék miatt, ami több jobb poénnal is szolgál.
Ehhez mérten Caroline kupon-mániája már-már erőltetetten hat, de legalább az is okoz pár felhőtlen pillanatot és végső soron a rész erkölcsi tanulságában is szerepet vállal, hiszen a két lány azon igyekszik, hogy meglátogathassák kedvenc, nem-háziállatukat, Gesztenyét, akit kénytelenek voltak Peach gondjaira bízni, mert már nem tudták tovább a hátsó kertben tartani.
Némileg össze is különböznek Geszenye látogatásának fontosságán, miközben Caroline-t elvarázsolja a kuponok világa, de legalább Max ismét megnyílik. Az évad vége felé haladva egyre jobban megismerhetjük ezt a sündisznószerű leányzót.
Ám mind közül a legnagyobb dobás egyértelműen a Max-féle sütemények „titkos” receptje, de leginkább a titkos összetevő, amiért olyan ízletesek a muffinok.
Megtudjuk Max titkát, míg véget ér egy teljesen szokványos epizód a tavalyi év egyik legszórakoztatóbb szériájából, amely ezzel átlépte a féltávot.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről