Lisa Edelstein kiszáll

A TV2 nemrégiben hírül adta Lisa Edelstein már nem szerepel a Doktor House ősztől induló nyolcadik évadában. A sorozat producere korábban úgy nyilatkozott, hogy nem tudja elképzelni a folytatást doktor Cuddy nélkül, ezért mindent megpróbál, hogy maradásra bírja. A pletykák szerint a sorozat készítőinek a költségvetést kellett csökkenteni, Lisa pedig nem vállalta a szereplést kevesebb fizetésért. Annyi már biztos, hogy Hugh Laurie, Omar Epps (Foreman), Robert Sean Leonard (dr. Wilson), Olivia Wilde (13-as) és Peter Jacobson (Taub) is aláírták szerződésüket a nyolcadik és egyben utolsó évadra. Jesse Spencer (Chase) válasza még rejtély...
A rajongók egyelőre abban bíznak, hogy az augusztusi forgatások megkezdése előtt Lisa esetleg meggondolja magát, hiszen nehéz lenne elképzelni nélküle a sorozatot. Ti mit gondoltok?

 

0
wouhn képe

Igaz, hogy én már a hetedik

Igaz, hogy én már a hetedik évad eleje óta nem nézem a House-t, de mindenképpen érdekes hír. Furcsa lesz a sorozat nélküle, de ha találnak a készítők valami alternatívát, akkor még jól is elsülhet a dolog. Én mindig is sajnáltam, hogy az írók nem viszik túlzásba a kreativitást.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről