Válasz a hozzászólásra

Supernatural 9x04 - Slumber Party

Az már biztos, hogy nem kell a szomszédba menni egy kis alacsony költségvetésű agymenésért. Furcsa, de most még nem tudom eldönteni, hogy szórakoztatóan könnyed vagy elvetemülten ostoba volt-e ez a mostani rész. Az egyszer biztos, hogy nem a szokványos Supernatural élményben volt részünk.

Vendégszereplőnek Felicia Dayt kaptuk. Aki követi a sorozatot ebből már kitalálhatta, hogy ismét valami egészen más színezetű következett. Amikor a hölgyemény feltűnik, minden felborul és úgy érzem, hogy önmaga paródiájába megy át a széria, ami nem feltétlenül jelent rosszat.

Volt némi Game of Thrones utalás, ami már alapból megmosolyogtató.

Viszont az, hogy belekeverték Óz varázslatos birodalmát az egészbe... hát nem tudom hová tenni. Túl sok következetesség nem szorult az alkotókba, de nyilván nem is ez volt a céljuk. Az egész játékidő a fiúk főhadiszállásán játszódott. Nem kétséges, hogy a hely bőven tartogat még meglepetéseket. Ez kifejezetten pozitív, örülök, hogy próbálnak kreatívak lenni az írók.

A sztori eleje még rendben is volt, nagy ötletnek hangzik az angyal radar megalkotása. Bár Dean szerintem nem gondolt bele, hogy folyamatosan Sam közvetlen közelében fog pittyegni az az izé. Ezt majd meg kell magyaráznia. Illetve kellene, mert én attól tartok, hogy nagy családi kiborulás helyett valami egészen mást kapunk. Sam nem hülye, meglepődnék, ha nem gyanítana semmit.

Az alacsony költségvetést arra értettem, hogy ezúttal hőseink ki se mozdultak otthonukból. Ezen a gigantikus helyszínen kergettek egy tipikus boszorkányt, aki nagyon csúnya dolgokon törte a fejét. Itt volt még nekünk Crowley, aki nem sokat adott hozzá az egészhez és persze Dorothy, aki nem egészen olyan, mint a könyvekben.

Mindazzal együtt, hogy a készítők nem komoly résznek szánták ezt az egészet, vannak fenntartásaim. A régebbi szórakoztatóan agyament bohóckodások valahogy jobban átjöttek. Egy kicsit még emészteni kell a látottakat.

6

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről