Supernatural 9x05 - Dog Dean Afternoon

Aki látta az előzetest vagy csak vetett egy pillantást az „idáig megtett útra”, az pontosan tudja, hogy milyen részt kaptunk ezen a héten. A lényeg az önfeledt szórakoztatás volt, ami egy kicsit erőltetettre sikerült, de még így is találtam olyan jeleneteket, amelyek megmosolyogtattak. Szeretem az ilyen részeket is.

Régen volt már igazi ökörködős, vicces rész. A nagy elődök nyomdokain próbált meg járni a mostani epizód, de tény és való, hogy nem képes felérni hozzájuk. Nézzük, miről is van szó.

A tesók belekeverednek egy különös ügybe, ami látszólag kezd kifogni rajtuk. Kevés a bizonyíték, nem haladnak előrébb, alig van ötletük. Egyetlen támpont egy kutya, aki jelen volt mindkét gyilkosságnál. Itt jön az eszement ötlet, hogy egy bűbáj segítségével megtanítják Deant, hogy megértesse magát a négylábúval. A dolog hátulütője, hogy az idősebbik Winchester elkezd kutyákra jellemző viselkedést mutatni.

A legtöbb helyen enyhén szólva is erőltetettnek éreztem az egészet. Az atmoszféra jó volt, a színészek kitettek magukért, a kutya túlságosan is képben volt mindennel kapcsolatban, stb.

Egyes helyeken viszont kifejezetten szuper hatást váltott ki. A Dean vs. galamb jelenet nagyon tetszett.

Az biztos, hogy az ilyen részeket nem kell komolyan venni. Nem voltak neves mellékszereplők, hőseink nem akarták megmenteni a világot, a sztori sem volt valami emeletes, de mégis kell a sok dráma közé egy ilyen rész is. Ha még jobban megcsinálták volna a szituációkat az írók, akkor egy rossz szavam se lenne.

6

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről