Supernatural 9x08 - Rock and a Hard Place

Kezd burjánzani bennem egy olyan érzés, hogy az írók maguk sem tudják, hogy merre tart az évad. Voltak már biztató jelek, de még mindig nem kaptak célt a Winchester fiúk. Jó és rossz részek váltogatják egymást, de túl nagy koncepció egyikben sem bújik meg. Ezen a héten egy teljesen hétköznapi Supernatural epizód került terítékre, amely szépen illik a sorozat világába, de emlékezni nem nagyon fogunk rá.

Szeretem a humorosan komoly etapokat. Amikor a készítők a rajongókhoz szólnak és megtalálják az aranyközéputat a komoly mondanivaló és a bolondozás között.

Visszatérőnek itt volt Mills seriff, aki legutóbb az előző évad végén tűnt fel egy rövidke szerep idejére. A hölgyemény túl sokat nem tett hozzá az egészhez. Nem érzetem azt, mint Felicia Day esetében. Ha az utóbbi hölgyike szerepel, akkor teljesen hozzá idomítják a történetet.

Itt a humort Sam és Dean „szüzessége” okozta. Gondolom ez így sokat nem mond senkinek, nem is csodálom. Nézzétek meg a részt.

A hangulat jó volt, de minden más nagyon laposra és tipikusra sikeredett. Kár, hogy nem mondta el Dean az igazat öccsének a benne lakó idegenről. Ettől függetlenül még mindig úgy vélem, hogy Sam van olyan okos, hogy rájön magától is és teljesen más reakciója lesz, mint várnánk. Nem akarok családi kiborulást egy olyan dolog miatt, ami egyértelműen határozottan és tisztán Sammy érdekében történt.

Összességében egy felejthetően lapos, ötlettelen, de mégis jó humorú és hangulatos epizódot láthattunk. Ha a készítők összedugják a fejüket és kitalálják merre tovább, esetleg még többet mutatnak az egyébként remek ötletnek bizonyult Egyetemesből akkor minden király lesz.

6

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről