Sex And The City: The Movie 2. [2010]

Két év utána végre elérkezett a várva várt pillanat: a mozik elkezdik vetíteni a nagy sikerű sorozat második mozifilmjét.

Én is kíváncsian vártam, hiszen az első rész nagyon tettszett. Őszintén szólva a sok rossz kritika egy kicsit elijesztett tőle, de végül jól szórakoztam rajta. A történet nem egy nagy durranás, bárki tudna ilyet írni, de azt hiszem a sok gyönyörű ruha és cipőköltemény mindenért kárpótolt. És mindehhez még Abu Dhabi gyönyörű tájai is hozzáadódnak. : )

De egyenlőre ennyit a kritikáról.

Íme a történet... [Spoiler is!!!]

Akárcsak a való életben, a film folyásában is két év telt el az előző rész óta. Gyakorlatilag semmi nem történt hőseinkkel ez alatt a két év alatt. Carrie és Big egy kisebb házba költöztek, Charlotte lányai megnőttek, Miranda ki se látszik a munkából, Samantha pedig visszaköltözött New York-ba.

Az első öt percben láthatunk egy-egy retro bevágást a 20 évvel ezelőtti lányokról, ami rendkívül vicces. (szerintem.. : D)

Ezután Anthony és Stanford esküvőjét láthatjuk. Ők Charlotte és Carrie meleg barátai. Szóval egy igazi langyi-esküvőt produkáltak és még Liza Minelli is ott volt.

Sűrítve: ezután mindenki rájön, hogy mennyire unja az életét, Miranda felmond, Charlotte meg van róla győződve, hogy Henry megcsalja a gyerekek dadusával, Carrie pedig csodálkozva veszi észre, hogy Big már nem akar sehova elmenni, és a tévé lassan fontosabb lesz az életében, mint a saját felesége. Samantha pedig továbbra is élvezi az életet, és ennek köszönheti, hogy egy arab sejktől kap egy ajánlatot. Ha Amerikában nagy hírt kelt a szállodájának, cserébe egy egy hetes Abu Dhabi-beli nyaralást kap, persze a sejk költségére. Samantha beleegyezik azzal a feltétellel, hogy a barátnőit is viheti.

A szálloda hatalmas és fényűző. Szinte már nem is evilági, hiszen mindannyian saját kocsit kapnak sofőrrel, saját bejáratú személyzetet, minimum 10 szobás luxuslakosztályt és költőpénzt. A magángépről még nem is beszéltem...

Carrie, itt a világ végén összefut Aiden-nel, aki egykor a vőlegénye volt. A nagy örömöt egy vacsorával koronázzák meg, ahol elkapja őket a régi vágy...

Samantha persze itt sem tagadja meg önmagát, börtönbe kerül, mert a strandon „ízléstelenkedett”, ezért a sejk egyből megszakít vele minden kapcsolatot, kilakoltatja a hotelből, és még folytathatnám...

A történetnek valóban nincsen semmit mondanivalója, gyakorlatilag két és fél órán keresztül úgy csinálnak, mintha lenne sztori, de még sincs semmi. Viszont zenék nagyon jól el lettek találva, én nagy filmzene mániás vagyok, szóval ez tényleg meg lett csinálva. A ruhák... Azt hiszem azokkal többet foglalkoztak, mint magával a forgatással. És Abu Dhabi és a sivatag, pedig lélegzetelállítóan gyönyörű.

 

 

4

Fúú a film nekem is nagyon

Fúú a film nekem is nagyon tetszett, habár ahogy írtad, története nem sok van. Néha jól jön egy film, amit csak beraksz, nem kell gondolkodnod semmin és mégis 2 órán keresztül nevetsz. Ez egy ilyen film.

És Samantha még mindig a legjobb <3
"I am a woman és én ott ülööök!" :D

boreeester képe

pontosan ilyen film. ezt el

pontosan ilyen film. ezt el is felejtettem leírni. :D de mostmár nem is kell.:D

és samantha tényleg a legnagyobb jelenség az egész filmben. már csak miatt is megéri megnmézni:D

"In time, every sad ending can become happy, it's only sad because one stops telling the story, it goes on, it's just untold"

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről