Killers

 

Killers - Gyilkosok
Az IMDB besorolása szerint akció, vígjáték, romantika és thriller így egyben, de azt az utolsó kategóriát szerintem nyugodtan kihúzhatjuk a listáról.

Killers

Az alaptörténet maga aranyos. Jen (Katherine Heigl), aki egy csúnya szakításon van túl, nyaralni megy a szüleivel (Catherine O’Hara és Tom Selleck) Nizzába, ahol...
A megérkezésük után, amíg apu a recepción intézkedik, Jen összefut egy félpucér pasassal a liftben. Aki nem mellesleg szívdöglesztő. Ééééés követi Jent! Mármint ő ezt hiszi, de aztán szóba elegyednek és kiderül, hogy a fazon csak a partra igyekezett búvárkodni. Normál nő ilyenkor hatalmasat ég, de Jen van annyira mázlista (és szép, okos, vicces, vidám stb.), hogy Mr. Jópasi elhívja őt vacsorázni. Ami annyira jól sikerül, hogy három év múlva már házaspárként virítanak Spencer (a jópasi aka Ashton Kutcher) születésnapi buliján. És ez után elromlik minden.

Spencer ugyanis  elfelejtette közölni, hogy bérgyilkosként szolgálta a kormányt, amikor Jennel találkozott, és otthagyta ugyan a „szolgálatot”, hogy normális élete lehessen a nővel, ezért cserébe viszont kapott egy 20 millió dolláros vérdíjat a fejére. Legalábbis kezdetben így gondolja, de csak addig, amíg meg nem találja az ex-főnökét holtan a hotel szobájában. Mi történik azzal, akinek a meggyilkolásáért ennyi pénz jár? Úton-útfélen bérgyilkosokba ütközik, profikba és amatőrökbe egyaránt. Az ilyet pedig nem sétagalopp túlélni.

A film szórakoztató, Katherine Heigl és/vagy Ashton Kutcher fanoknak kötelező, de semmi ember felettit ne várjon senki. Mindkét főszereplő tipikusan rájuk valló karaktereket játszanak: Jen (mint már írtam) gyönyörű, okos, elbűvölő;  Spencer pedig laza, sármos és megnyerő. Aki „csak” egy jót akar szórakozni, az kucorogjon a tv elé barátokkal, barátnőkkel, kinek mihez van kedve, vegyen elő egy nagy tál kukoricát, és nyomja meg a Play gombot. Moziban azért inkább valami mást nézzen.

 


3

azt hiszem meg kell néznem :)

azt hiszem meg kell néznem :) Ashton miatt kötelező! ja és úgy döntöttem el kell utaznom anyuékkal! Ki tudja? Hátha :)

"Ashton Kutcher fanoknak

"Ashton Kutcher fanoknak kötelező" vannak olyanok a két férfi meg egy kicsi is megbukott vele nem karakter szinész bár milyen szerepet középszerűen el lehet vele játszatni és középszerű is marad.

"egy nagy tál kukoricát, és nyomja meg a Play gombot"-Ombre homéba viszed a mozi feelinget vagy ekkora júSZé fan vagy,ez a mondat kb.mint film ha a gyermekemék veszik matekból a minusz jelet na ezt a filmat kell levetíteni és egy életen át elkiséri mert tudni fogja mi az hogy negatív.Ez a fil a főszereplők és a fényező cikk megírója

(melyik forgalmazó fizet jutalékot hogy polírozod ezt a filmet???????)

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről