Csevej

wouhn képe
Offline
Csatlakozott: 2009 máj 4

Kötetlen beszélgetés

Offline
Csatlakozott: 2010 máj 5

Szeva!

Rövid kérdés: a Supernatural S05e21-22. részeinek végén észrevettem vmit, mégpedig, hogy a második executive producer Robert Singer, ugye a sorozatban csak Bobby- ként ismerjük (Bobby Singer). Szóval erre esetleg vmi sztori van?

Remélem ez nem csak nekem újdonság vagy érdekes.. :D

" 'cause this is how we roll..."

wouhn képe
Offline
Csatlakozott: 2009 máj 4

Ott a pont. Jó észrevétel. Igazából nem tudok erről semmit, valószínűleg a producerről mintázták a figurát, vagy csak a nevét kölcsönözte a karakterhez. De ha már itt tartunk, érdekes infó, hogy az eredeti stáb az ötödik évad végéig tervezte a sorozatot, jövőre már mások fogják készíteni. Remélhetőleg nem cseszik el nagyon.

Peti (nem ellenőrzött)

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy hogyan oldottátok meg a keresőoptimalizálást? Tehát hogy megjelenjetek a keresőkben. Nekem is neobase-es drupal alapú weboldalam van, és nekem eddig még nem sikerült.

Peti

wouhn képe
Offline
Csatlakozott: 2009 máj 4

Kedves Peti!

Még mikor útjára indítottuk az oldalt, beregisztráltuk a címet több keresőmotorba, köztük a Google-ba, Yahoo-ba és még sok más helyre. Ha komolyabban érdekel a téma, akkor javaslom keress rá ennek a procedúrának a menetére, biztosan sok érdekes infót lehet találni a neten, tippeket, trükköket., amelyek segítségedre lesznek.

Anonymous (nem ellenőrzött)

A csevely szerintem ly és nem j!

wouhn képe
Offline
Csatlakozott: 2009 máj 4

http://www.magyarhelyesiras.hu/ szerint a csevejt "j"-vel kell írni.

A neten fellelhető számos oldal, ahol írják, hogy pl.: a Microsoft Word a csevej szót aláhúzza és csevelyre akarja kijavítani, de attól még helyesen csevejként kell írni.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről