Válasz a hozzászólásra

Supernatural 9x03 - I'm No Angel

Ha már a legutóbbi etapra azt írtam, hogy nem jött át a klasszikus Supernatural érzés a fegyverrel rohangáló démonok miatt, akkor ezúttal azt kell mondjam, hogy nagyon is jó volt a rész atmoszférája. Castiel kapta a legtöbb szerepet, az események pedig szépen lassan kibontakoztak. Még egy új rossz fiút is köszönthettünk köreinkben.

Cass barátunkra elég morcik a szárnyas fenevadak mostanában. Úgy gondolják, hogy ő a felelős a Mennyek kapujának bezárásáért, ami ha belegondolunk logikus és valahol még jogos is. Az angyalok mindent megtesznek, hogy Castiel nyomára akadjanak.

Ezúttal nem volt Crowley vagy Kevin, de kaptunk instant Ezékielt. Ebből a Sam néha átváltozik über erős angyallá dologból sokat ki lehet még hozni. Dean mindenesetre jól hozza ezeket a jeleneteket, több megmosolyogtató momentum is fűződik hozzájuk.

Az igazi főszereplőnk mégis csak Cass lett, aki kénytelen az emberlét minden nyűgjével együtt élni. Sokkal sérülékenyebb, mint gondolná, ráadásul állandó fenyegetettségben tengeti napjait. Szerencsére a fiúk hamar a nyomára akadnak és kihúzzák barátjuk valagát a slamasztikából.

Az angyalok elég rendesen szervezkednek itt a Földön, mondhatni sereget toboroznak ellenségeik ellen. A kezdeményezés főnöke egy Bart nevű szárnyas, aki leginkább Dick Roman utánzatnak tűnik. Nagyon gonosznak tűnik, de számomra ő elég kevés.

Még mindig vannak bennem kérdőjelek, hogy milyen irányba fog haladni az évad. Kellene a fiúknak valami igazán nagy cél, amiért harcolhatnának. Az előző évad közepe táján dobták be az írók a próbákat és lett nagyon szimpatikus a szezon vége. Reméljük a 9. évadra is maradt puskapor.

6

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről