Válasz a hozzászólásra

Supernatural 9x02 - Devil May Care

Kettős érzések vannak bennem ezzel a résszel kapcsolatban. Az évadnyitó kifejezetten tetszett, de valahogy a második rész nem szállította azt a hangulatot, amit elvártam volna. Voltak itt most butaságok rendesen. Lehetett volna egy még nagyobb butaság, de a készítők jól csapdába csaltak és megetették velem, hogy az egyik szereplőből komplett idiótát csinálnak. Szerencsére ebből semmi sem lett, ami mindenképp pacsit érdemel.

Feltűnt a színen Abaddon, aki az évadzáróban tett hidegre (illetve melegre) Sam. Crowley hiányában ő kíván lenni a pokol királynője. Alattvalókat toboroz és szüksége van az elődjére, pontosabban Crowley fejére, hogy végre tiszteljék. A pokol királyát pedig úgy lehet a legkönnyebben megtalálni, hogy csapdába csaljuk azokat, akik utoljára látták, a Winchestereket.

A géppuskával hadonászó démonok nem nagyon jöttek be nekem. Persze a hiper-szuper erős Abaddon se, aki szintúgy nem képes elbánni két földi halandóval. Voltak itt ismeretlen ismerős vadászok, akikre a kutya se kíváncsi, de a fiúknak fontosak voltak.

Egyszerűen a hangulat nem olyan volt, mint szokott lenni és ez leginkább a kihalt negyedben tükröződött ki leginkább.

Voltak azonban jópofa jelenetek, mint például Kevin telefonos beszélgetése a katona nőcivel. Azon jót mosolyogtam.

És ha már Kevin. Nagyon úgy nézett ki, hogy Crowley elhitet vele mindent és szabadon engedi házi démonunkat. Akkor nagyon fogtam volna a fejem, ha mindez bekövetkezik, de végül ügyesen bevittek az írók a málnásba, mert szó nem volt ilyenről.

Sam állapota javulgat, Ezékiel teszi a dolgát. Kérdés, hogy mennyire lesz olyan, mint a rég nem látott rokon, aki nagy örömmel jön és nem nagyon akar távozni. Egyébként várható volt, hogy ha Sam igazán nagy bajba kerül, akkor a hulló tollú angyalka beveti magát.

Reméljük a következő rész valamivel jobb lesz, több Castielt kapunk és végre megleljük az utat, hogy merre fog haladni ez a szezon.

6

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről