Válasz a hozzászólásra

Mr. Sunshine 1x03 - Heather's Sister

Elnézést szeretnék kérni azoktól, akik tűkön ülve várták a legújabb Mr. Sunshine epizód leírását, kritikáját. Az igazat megvallva nem nagyon tudtam rászánni magam, hogy megnézzem. Aki látta az előző két részt és osztotta véleményemet, annak az nem meglepő. Tegnap este elérkezett az idő, megnéztem.

Tovább...

Be kell vallanom nem erre számítottam. Egy abszolút sivár, semmitmondó részre számítottam, de nem ezt kaptam. Persze azért van még hova fejlődni, de erre már nyugodtan lehet mondani, hogy szórakoztató volt. Ezúttal három szálon futott a történet. Először Ben és Roman dupla randija, ami Ben és Heather munkatársi közeledését, valamint Roman és Heather szerelmi viszonyát kezdte kibontakoztatni. Ez a rész nagyon hasonlított a Jóbarátok Chandlerének randijaihoz, aki mindig megpróbált valami hibát találni az aktuális választottban és ennek ürügyén szakítani vele. Ben itt már megtalálta a hibát és próbálkozásai, hogy Heather nővére szakítson vele, voltak igazán viccesek.

Majd itt volt Alonso kutyakiállításon való segédlete Crystalnak, aki meglepő módon, ezen epizódban teljesen összeszedett volt. Alonsot elkapta a régen nem érzett "hírnév szele", ahogy sétáltatta Crystal kutyáját a versenyen. Komoly bonyodalmakat nem okozott ezzel, azonban megláthattuk a mindig mindenkivel rendes Alonso kicsit sötétebb oldalát, akit megérint a 15 perc hírnév.

Harmadik szálként Alice próbálkozása, hogy lenyűgözze volt középiskolai barátnőjét/riválisát. Ez a történet nem volt annyira jelentős, azonban pár apróbb vicces jelenetet ki tudtak hozni belőle, ami tényleg kellett az összkép javulásához.

Összességében egy teljesen összeszedett, az előző részekhez képest pörgősebb, viccesebb „Napfényt” kaptunk. Csak így tovább és akkor talán még az is előfordulhat, hogy időben megnézem az aktuális részeket.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről