Mr. Sunshine 1x02 - Employee Of The Year

 

Bizakodva és egyben félve néztem végig a 2. részt. Bíztam benne, hogy hátha most valamivel jobban sikerült ez a 20 perc az előzőnél és féltem, hiszen ha rosszabb, akkor lehet, hogy teljesen elveszik az ember kedvét tőle.

Tovább...

Az újabb epizódban láthatjuk, amint a feje tetejére áll az egész Sunshine Center. Crystal meghirdette a Legjobb dolgozó versenyt, így mindenki őt akarja lenyűgözni és a címmel együtt járó golfautót megszerezni. Csak Ben tudja, hogy az egész verseny már előre eldőlt és megvan az autó gazdája. Pont ezen a napon lép fel az arénában Eli, egy sztárallűrökkel gazdagon ellátott fiatal rock sztár, akit Nick Jonas alakít a Jonas Brothers tagja. A fő szál Ben embert próbáló erőfeszítése a dolgok rendben tartására és az emberek visszaterelése eredeti munkájukhoz, hogy a koncertre minden rendben legyen. Emellett az ifjú fellépő furcsa kívánságait is neki kell teljesíteni. Itt megjelenik a csatorna egyik sorozatának, a Brothers & Sistersnek a népszerűsítése is. Mellékszálnak mondható Alonso és Alice versengése a díjért. A legvégén jövünk csak rá, hogy az egész sztori Ben elismerési vágyáról szól, hiszen már 10 éve itt dolgozik és szeretne munkája minőségéről pozitív visszajelzést kapni. Ahogy az lenni szokott a végére minden rendbe jön, zökkenőmentesen lemegy a koncert és a golfautót is eloltják (habár ezt csak sejtetik…).

Komolyabb történetszálat nem nagyon vitt tovább ez a rész, azaz még mindig nem tudni, hogy merre szeretnének elindulni a készítők a sok-sok lehetőség közül.Pozitívumként elmondható, hogy a poénok már egyre jobban ütnek, habár ez inkább alapkövetelmény lenne egy vígjátéksorozattól.
Mindenesetre a mérleg nyelve egyik irányba sem billent ki erőteljesen, szóval stabilan tartja a Pilot színvonalát. Ez most éppenséggel jó vagy rossz…
Döntsétek el Ti!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről