Válasz a hozzászólásra

Grace Klinika - Grey's Anatomy 6x08 Invest in Love

Ez szintén egy olyan epizód az évadban, ami valakiről szól. Az előző Dr. Sheperd-ről szólt, ez most Arizona Robbinsról fog. Ő a Grey's Klinika gyereksebésze, és Callie Torres barátnője. Eddig is tudtuk róla, hogy őszinte és kedves doktornő, nem mellesleg pedig imádja a gyerekeket. De hogyan reagál valaki, ha a szülinapjára olyasmit kap, amit más talán még sosem kapott!?

A sebészek élete nem fenékig tejfel, ez kiderül a kezdő képsorokból. Ha az éjszaka közepén szólal meg a csipogójuk, akkor fel kell kelniük és rohanni a kórházba a betegükhöz. Akkor is igaz ez, ha éppen néhány órája dőltek le egy hosszú műszak után. De olyan is előfordul (persze csak ha a párunk is orvos), hogy két embernek ugyanakkor szólal meg a csipogója és két különböző beteghez rohannak be hajnalban. Ha mindez nem lenne elég, még a műtőért is versenyezni kell...
 
Arizona (Jessica Capshaw) ahogy már írtam imádja a gyerekeket, évek óta kezel egy kisfiút, akinek nyolc évet sem jósoltak az orvosok. Most a 11. születésnapjára készül Wallace. A fiú szinte az egész életét kórházban töltötte a szüleivel. De így is vidám kisfiú maradt, szívesen játszik orvososat. De nem egy kis orvosi táskával, ahogy az átlag gyerekek. Wallace szinte minden viziten jelen van, néha azt is hagyják neki, hogy ő jelentsen a kis betegek állapotáról. Wallace szülei beszélni szeretnének a Főnökkel (James Pickens Jr.) és Arizonával. Jelen van a tenyérbemászó jogi képviselő is, aki már jól ismerünk az előző részekből. Megfenyegeti Arizonát, hogy ha a fiú szülei valamilyen pert fontolgatnak, akkor őt azonnal kirúgatja. De Wallace szülei olyan dologgal állnak elő, amire senki nem számított. 25 millió dollárt ajánlanak fel a klinikának. Arizona még sosem kapott hasonló meglepetést szülinapjára, bár megjegyzem sajnos még én sem! De azt hiszem vagyunk így ezzel még néhányan.
 
De a kórházban nem állhat meg az élet. Dr. Sheperd (Patrick Dempsey) egy fiatal terhes nőt kezel, akinek végül világra segítik gyermekét, de nagyon kicsi, nem sok esélye van a túlélésre Ráadásul az anyukája nem kelhet fel, mert most operálták. Alex-nek (Justin Chambers) kell életben tartani a picit, egészen egyedi módszert javasol neki dr. Bailey. Mindenki a csodájukra jár! Callie (Sara Ramires)és csapata pedig egy fiatal lányt kezel, akinek minimum 50 törött csontja van! Christina (Sandra Oh) és Owen (Kevin McKidd) egy kockázatos műtét végeznek, amikor a lány olyat tesz, amit talán nem kellene. Szerencséjére a beteg túléli a műtétet, de a pár összeveszik.
 
Wallace eközben rosszabbul lesz. A műtét túl kockázatos, de a szülők ragaszkodnak hozzá, a Főnök pedig a 25 millióhoz, így Arizonának (minden rossz előérzete ellenére is) muszáj megoperálnia. A női megérzésre mindig hallgatni kell!
 
Callie eközben azon dühöng, hogyhogy ő nem tudott barátnője szülinapjáról!? Annakellenére, hogy sokan figyelmeztetik, hogy ez nem jó ötlet meglepetés bulit szervez. Callie úgy gondolja, ezzel egy kicsit feldobhatja Arizonát. A buli nem is sikerül jól, az ünnepelt sírva fakad. Christina pedig (mondhatni véletlenül) csókolózik az egyik Mercy West-es orvossal.
 
Wallace szülei olyat tesznek, ami mindenkit meglep! Az epizód záróképsorai nagyon aranyosak. Nekem nagyon tetszett ez a rész, mert nagyon kedvelem Arizonát, és örülök, hogy ő is kapott egy önálló epizódot! Megérdemelte!
0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről