Grace Klinika 6x05 Invasion

Mindenkit félelemmel tölt el, hogy megérkeznek az újoncok. A régi jól ismert arcokat azért, mert nyilván mindenki nem maradhat, az újakat pedig azért, mert nem ismerik a helyet. Mindenki küzd azért, hogy továbbra is legyen munkája. De hogyan?

Tovább

Azt hiszem itt az ideje, hogy bemutassam az új szereplőket:

Charles Percy (Robert Baker)

Tulajdonképpen nem lehet róla eldönteni, hogy egy sunyi alak, vagy egy lelke mélyén kedves orvos-e. Először úgy fest, hogy összebarátkozik Izzie-vel, még egy nagy titkot is elárul neki. Csakhogy kiderül azért volt kedves Izzievel, hogy kiszedjen belőle információkat.

April Kepner (Sarah Drew)

Tipikus kis szürke egér. Lexivel kerül párba. Először úgy fest, hogy szörnyen beképzelt és lenéz mindenkit. De aztán kiderül, hogy egy kis noteszben irogat magának pozitív gondolatokat. April füzete rossz kezekbe kerül, de aztán visszakapja.

Jackson Avery (Jesse Williams)

Azt hiszem korábban ő lehetett a Mercy West szépfiúja. A kellemetlen az, hogy itt a klinikán már megvannak a szépfiúk. Így nem tudom, hogyan fog majd beilleszkedni. Pedig egy bulin igencsak ráhajt az egyik régi főhősnőre!

Reed Adamson (Nora Zehetner)

Tipikus bajkeverő, minden lében kanál. De néha ő is megmutatja, hogy van szíve. És úgy látszik a szíve meg is dobban az egyik vérbeli Grey's-es szívtipróért. Közben az is kiderül, hogy érte is rajong valaki!

Na de térjünk vissza az epizód tartalmához. Őszintén szólva ebben a részben sem történik túl sok izgalom, megint a drámán van inkább a hangsúly. Hiszen egyik főszereplőnktől búcsúzunk ebben a részben. De mivel ez egy jól összeszokott csapat így egy szereplő távozása megvisel mindenkit. Ez teszi az epizódot drámaivá, de emellett az is, hogy vannak akik a csapat tagjai maradnak, mégsem igazán találják a helyüket!

Most is igaziból két nagyobb esetet kezelnek a klinikán. Az egyik egy tolvaj, aki éppen betörés közben sérült meg. Meg kell operálni, de még így sem biztos, hogy 100%-os lesz. Derek (Patrick Dempsey) annak ellenére elvégzi a műtétet, hogy nem ért egyet a férfi életfelfogásával. Lexivel (Chyler Leigh) viszont nagyon megtalálja a hangsúlyt, még szívességet is tesz neki, ellop valamit. Lexie először helyteleníti, de aztán elfogadja. Természetesen a végén megbánja és visszaadja jogos tulajdonosának.

A másik eset egy veseátültetésre váró nő. Évek óta vár vesére, többször tűnt úgy, hogy megtalálták a számára a megfelelő vesét, de mindig közbejött valami. Most minden rendben van. Egy darabig. De aztán egy orvos hibát követ el, és a nő majdnem belehal. Túléli, de az orvosnak mennie kell! Így a főnök (James Pickens Junior) újabb nehéz beszélgetés elé kerül.

Az epizód számomra legjobban tetsző, és szívet melengetőbb jelenetei Callie Torreshez (Sara Ramirez) és apjához kötődnek. Callie mióta bevallotta, hogy leszbikus nem beszélt az apjával Hector Elizondo). Az apuka most beállít, ráadásul egy pappal érkezik. Többször nekifutnak a beszélgetésnek, végül pont Arizona (Jessica Capshaw) téríti jobb belátására leendő apósát!

A következő részben: egy beteg meghal. De vajon ki a hibás?

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről