wouhn blogja

Kedvcsináló - Topmodell leszek

Szeretném a hölgyek figyelmébe ajánlani az America’s Next Top Model című sorozatot, amelyet hétköznaponként délután láthatunk a Viasat 3 csatornán. Ezt a műsort valószínűleg sokan ismerik és kedvelik hazánkban is. Lényege, hogy a jelentkező lányokat modellé faragják. Hétről hétre mindig megválunk az egyiküktől, míg a végére csak egy maradhat (a' la Hegylakó). Az egyes epizódokat mindig feldobják valami extrával, vannak kihívások, fotózások és egyéb megpróbáltatások, amiken a leendő modelleknek meg kell felelniük, hogy továbbjuthassanak a következő körbe.
Amerikában szeptemberben kezdődik a 13. évad, amelyet a the CW-n láthatunk majd. Hazánkban a Viasat 3 jelenleg a 3. évadot közvetíti, persze ezek már ismétlések, hiszen végig leadták már a szériát.
Elsősorban azoknak ajánlom ezt a sorozatot, akik szeretik a divat világát és szeretnének jobban bepillantani a kulisszák mögé.

 

0

Charlie és a csokigyár


Marketingfogásnak sem volt utolsó ez a film, egészen megkívántam a csokoládét. Megyek és szerzek is magamnak. Pillanat és itt vagyok.

Nekem tetszett, nem is vártam sokkal többet. Aranyos és megható családi mozi, amely közel két órára elfeledteti a mindennapi gondokat. Tim Burton hozta a kötelező feladatot, maradandót alkotott ezen munkájával. Johnny Depp pedig igazi kaméleon. Nagyszerű színész, aki hitelesen tudja alakítani az adott karaktert. Az ő játéka rendkívül pozitív fogadtatásra talált nálam. Az egész film kicsit olyan volt, mintha az Alice Csodaországbant nézném, azzal a különbséggel, hogy itt mindenki (Charlie-t és családját kivéve) zakkant elmebeteg.
A karakterek nagyon el lettek találva, főleg Willy Wonka, aki antiszociális viselkedésével és hülye poénjaival sokszor mosolyt csalt az arcomra.
Lássuk a történetet!
5 db csoki papír rejti az arany bilétát, amely feljogosítja gazdáját, hogy a másik 4 szerencsés gyerek társaságában eltöltsön egy napot a világ legnagyobb csokoládégyárában, ami tele van különlegesebbnél különlegesebb dolgokkal. A Johnny Depp által alakított Willy Wonka kalauzolja a kis társaságot, megmutatva nekik a gyár fontosabb részeit. A túra végén az egyik szerencsés kölyök óriási ajándékban részesül.
Szórakoztató családi film, amit ajánlok mindenkinek, varázslatos képi világával és nagyszerű zenéjével mindenkit el fog kápráztatni.

update: Jelzem, hogy ha minden jól megy, akkor nemsokára jön az 1971-es Willy Wonka and the Chocolate Factory című film kritikája és összehasonlítása a 2005-ös remake-kel.

6

V trailer

0

Kedvcsináló - Feljössz hozzám? (Wanna come in?)


Mai kedvcsinálónkban egy újabb MTV-s műsort szeretnék bemutatni nektek. Ezúttal a Wanna come in? kerül terítékre itt nálunk. Ez is egy tipikus Music Television sorozat, amelyet fiataloknak készítettek. Lényege, hogy adott egy srác, aki párt kíván találni magának, de képtelen becsajozni, mert nagyon bénán csinálja. Azért, hogy ne szerepeljen le szíve választottja előtt, a randi alatt végig kommunikál egy segítővel, aki nagyon ért a hölgyek nyelvén. A társkeresőnk a füle mélyébe rejtett hangszórón keresztül követi a „csajozógép” tanácsait, hogy sikeresen meghódíthassa a lányt. De ez még mind semmi, hiszen randizónk feladatokat is kap a fülére, amelyeket ha végrehajt, magas pénzjutalmakat zsebel be. Pl.: ötször álljon fel az asztalnál, stb. Nem nehéz megoldani őket, mégis totál hülyének fogja nézni a partnere. A romantikus randevú végén a srác hazakíséri a lányt. Ha hősünk kedvese szájából meghallja a Wanna come in? kérdést, akkor megnyerte a játékot és ezzel együtt a csajt is.

 

0

Kedvcsináló - Elmehetsz! (Next)


Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Next (Elmehetsz) című trendi párkereső sorozatot, amelyet mostanság a Zone Clubon láthattunk. A műsor lényege, hogy adott 5 fiatal (legyenek ebben a példában lányok), akik egy buszon ücsörögnek, egy másik személy (egy fiú) pedig egyesével randira hívja a csajokat, persze látatlanban. A találka addig tart, amíg a srác ki nem mondja a bűvös szót: Emehetsz! Ha már nem tetszik neki az adott nőcike, akkor kimondja és véget vet az együttlétnek. A csajszika annyi pénzt kap, ahány percig tartott a randevú az ismeretlennel. Ez így megy tovább a többi hölggyel addig, amíg meg nem találja hősünk a leginkább hozzá illő partnert. A randi végén (ami átlagban 40 percig szokott tartani) felteszi a nagy kérdést szíve választottjának:
„X percet töltöttünk együtt, most választhatsz. Elviszed az x dollárt vagy eljössz velem egy második randira?” A lány pedig dönt. Vagy a pasit választja vagy a dollárokat.
Elsősorban fiatal csajoknak ajánlom ezt a műsort, sok érdekes személyiségű embert ismerhetünk meg a 20 perces show alatt.

0

Akkor és Most - Patrick Labyorteaux

                       A farm ahol élünk                                                           JAG

0

Kedvcsináló - Szellemjárás + 1 konkrét epizód

 

Imádom az ilyen jellegű dokumentum filmeket, mindig nagy kedvem van nézni, még akkor is ha nem sok valóságalapja van. Bár én mindig azt mondtam, hogy ha az egész sorozatnak csak egyetlen megnyilvánulása szellemi eredetű, az már megcáfolhatatlan bizonyíték létezésükre.

A Discovery csatornán láthatják a nézők ezt a műsort, amely különböző történeteket mesél el olyan emberekről, akik találkoztak már a természetfelettivel. Hiteles bizonyítékokkal többnyire nem szolgál, csak állításokat közvetít rekonstruált képsorok segítségével.
Érdemes megnéznie azoknak, akik fogékonyak az ilyen témákra, de tény és való, hogy nem ez a doku sorozat fogja megváltani a világot, mert még a Most Haunted című műsornál is kevesebb bizonyítékot mutat. A tévénézők pedig erre kíváncsiak.
A pokol háza névre keresztelt epizód egy 5 tagú család kálváriáját mutatja be, akik beköltöznek újonnan vásárolt otthonukba, ám rá kell jönniük, hogy nincsenek egyedül. Éjjelenként fura hangokat hallanak, tárgyak mozgását, lépteket és egyéb megmagyarázhatatlan dolgot tapasztalnak. Amikor már mindenki tisztában van azzal, hogy démon szállta meg a házat, felkeresnek több okkultista szakembert, akik nagy nehezen megoldják a problémát egy rituális ördögűzéssel.

Aki elhiszi, vagy el akarja hinni, hogy a holtak szellemei köztünk bolyonganak, annak bátran merem ajánlani, hogy próbáljon szerencsét az A Haunted című dokumentum sorozattal.

0