Kedvcsináló - Elmehetsz! (Next)


Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Next (Elmehetsz) című trendi párkereső sorozatot, amelyet mostanság a Zone Clubon láthattunk. A műsor lényege, hogy adott 5 fiatal (legyenek ebben a példában lányok), akik egy buszon ücsörögnek, egy másik személy (egy fiú) pedig egyesével randira hívja a csajokat, persze látatlanban. A találka addig tart, amíg a srác ki nem mondja a bűvös szót: Emehetsz! Ha már nem tetszik neki az adott nőcike, akkor kimondja és véget vet az együttlétnek. A csajszika annyi pénzt kap, ahány percig tartott a randevú az ismeretlennel. Ez így megy tovább a többi hölggyel addig, amíg meg nem találja hősünk a leginkább hozzá illő partnert. A randi végén (ami átlagban 40 percig szokott tartani) felteszi a nagy kérdést szíve választottjának:
„X percet töltöttünk együtt, most választhatsz. Elviszed az x dollárt vagy eljössz velem egy második randira?” A lány pedig dönt. Vagy a pasit választja vagy a dollárokat.
Elsősorban fiatal csajoknak ajánlom ezt a műsort, sok érdekes személyiségű embert ismerhetünk meg a 20 perces show alatt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről