New Girl 1X05 Cece Crashes

Megint felbolydul az élet a fiúknál, hiszen Jess barátnője, a gyönyörű és eléggé részeg Cece beköltözik a lakásba. Éppen most szakított a barátjával, úgyhogy Schmidt és Winston versenybe szállnak egymással, hogy melyikük vigasztalja meg. Eközben Nick belesett Jessbe???

Az epizód felveti a kérdést, hogy létezik-e férfi és nő között barátság. Ez egy olyan kérdés, amire senki nem tudja a "jó" választ. Az emberek egy része úgy véli, hogy nem, mert az egyik fél előbb vagy utóbb, de mindig többet akar majd a másiknál. Vannak, akik abban hisznek, hogy igenis létezik ilyesmi. Azt hiszem Jess (Zooey Deschanel) utóbbiak táborába tartozik, míg Cece (Hannah Simone) ezt abszolút kizártnak tartja. 

Cece mindig a rossz emberbe szeret bele, most épp egy furcsa kinézetű DJ-vel kavar, aki néhány hónap után már a lány lakásába is beköltözik. Amikor egy buliban összevesznek és szakítanak, Cece Jesst kéri meg, hogy fogadja be Őt néhány napra.

A fiúk nagyon örülnek az új lakónak, főleg mivel Cece még eléggé ittas, amikor beállít hozzájuk. Jess minden kérése ellenére, a lány bulizni kezd a srácokkal. Schmidt (Max Greenfield) és Winston (Lamorne Morris) rivalizálni kezdenek, és szinte kiskutyaként loholnak a lány nyomában. Néha Nick (Jake M. Johnson) is velük tart, de Cece szerint Nicknek Jess tetszik.

Jess ezt teljesen kizártnak tartja, mivel ők csak barátok. Nem tudom, hogy azért-e, mert Cece felhívja rá a figyelmet, de Jess is látni vél bizonyos jeleket... Hogy ebből mi lesz, azt nem tudom... Én a lelkem mélyén szurkolok nekik, mert jó kis párost alkotnának.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről