Fel! (Up!)

Up

Hát ahoz képest, hogy a Pixar csinálta én  nem mondanám túl jónak.

Eddigi filmjei nagyon is tetszettek és fognak is, (Verdák 2, Toy Story 3 már most is mondhatom, hogy jó lesz) de ez kivétel marad. Igazából már a trailerben (http://www.youtube.com/watch?v=USpI6Jzl3No) lelövik az összes poént, ebből következik, hogy nem túl sok van :D.

Alapjában véve a történet jó, kalandokban gazdag. Kicsit a kalandot túlzásba is vitték, mert attól, hogy a legalapvetőbb problémákon elbuknak és a legnehezebbeket, a lehetetlent, megcsinálják számomra nem túl élvezetes.

A film elején a főhősünk egész életét megtekinthetjük és nem túl vicces. Itt inkább a halálról, a fiatalkori ígéretekről és az öregkori szánalmas, unalmas hétköznapokról van szó.

Ezután beindulnak az események. Az öreg Carl Fredricksent kiakarják lakoltatni, de ő nem hagyja magát és az egyik munkás fejére üt, ami elkezd vérezni, ezután egy tárgyaláson vesz részt ahol egy öregotthonba küldik másnap. Ám amikor jönnek érte az emberek, hogy elvigyék ő egy csomó héliumos lufi segítségével “elrepül” (ahham…), nem telik sok időbe mire kopogást hall, és egy cserkész fiút enged be, aki ott ragadt a lépcsőn amikor fölemelkedett a ház.

Viharba keverednek és az öreg elájul. A kisfiú elkormányozza a házat egy vízeséshez ahova az öreg és a felesége nagyon elszeretett volna menni, de a felesége ekkor már rég halott. Odaérnek és furcsábbnál furcsább lényekkel találkoznak , sok kalandon mennek át, ami inkább frusztráló, hogy milyen kamu helyzeteket élnek túl…

Összegezve nekem ez a film nem tetszett, de 5 éves kor alatt mindenki élvezni fogja. A 3D pedig elhanyagolható. Köszönöm a figyelmet, Tricky.

4

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről