Válasz a hozzászólásra

American Horror Story: Coven 3x12 - Go to Hell

Már csak egyetlen epizód van hátra az évadból. Néhányak számára ez azt jelenti, hogy csupán egyszer láthatják még kedvencüket ebben a szerepben, mások számára viszont egy borzasztó szezon zárását vetíti előre. Amilyen jól kezdődött ez a történet, annyira semmitmondó hülyeséggé silányodott a végére.

Sokat elmélkedtünk már azon, hogy mik azok az okok, amiért itt tartunk. Nem volt semmi súlya a történetnek. Sőt, nem is volt történet. Minden egyes momentumot visszacsináltak az alkotók, egyik döntésnek, önfeláldozásnak sem lett valódi súlya. A halál fogalma teljes mértékben jelentését vesztette.

Hihetetlen, hogy nem tudtak mit kezdeni a karakterekkel. Szinte kivétel nélkül mindenki szürke maradt. Nem fog megmaradni semmilyen emlékezetes momentum, nem lesznek hiányzó figurák. Az meg már csak hab a tortán, hogy a horror jelleg teljesen kiveszett a történetből. Most, az utolsó előtti részben a készítők megmutatták, hogy ilyet is tudnak, de borzasztóan röhejes megoldás lett ebből is.

Mostanra már csak az maradt, hogy felszínre kerüljön az új Legfőbb kiléte. Kár, hogy sokakat ez már egyáltalán nem is érdekli. Én is nagy ívben teszek rá, hogy ki lesz a boszorkányok új vezetője. Egyszerűen senkinek se tudnék tiszta szívből örülni, mert mindenki önző, destruktív idióta.

Egy elemzés persze nem lenne teljes a pozitív megvalósítások nélkül. A rendezés, a kameraállások, úgy az egész körítés még mindig kimagasló. A színészek teljesítményére se lehet különösebb panasz. Nem Kathy Bates vagy Jessica Lange hibája, hogy itt tartunk. Sajnos a készítők nagyon csúnya módon belehazudtak a piros pozsgás pofikánkba.

Fiona is annyira méltatlan halált halt, hogy az elképesztő. Szinte már nincs is akár egy kicsit is érdekes karakter, aki még élne. Viszont a beszólások még mindig ütnek. Ez is egy üde színfolt, ami sajnos egy kicsit sem tud javítani az összképen.

Hamarosan vége lesz ennek a nagyon gyenge évadnak, hogy aztán újra reménykedhessünk a jobb minőségű folytatásban.

4

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről