wouhn blogja

The Event 1x04 - A Matter of Life and Death

Nem vagyok benne biztos, hogy a The Event lesz a szívem csücske, mert amennyire jól kezdődött a sorozat, amennyire feszült és izgalmas légkört tudtak teremteni a pilotnál, annyira visszaesett a színvonal és helyenként kifejezetten idegesítő jelenetekkel találkozhatunk. A misztikumot felváltották a hétköznapi dolgok, amelyek kissé unalmassá és érdektelenné teszik a szériát. Nem vagyok elégedett, remélem visszatalálnak a helyes útra.

Tovább...

0

Stargate Universe 2x03 - Awakening

Kissé visszafogottabb epizóddal jelentkezett a Stargate Universe ezen a héten. Akár csalódásnak is felfoghatjuk, hiszen az előzetes és a legutóbbi rész záró jelenetei arról árulkodtak, hogy egy izgalmas etappal lesz dolgunk. Nem volt igazán gond a történettel, de mostanában túl nagyra tették az alkotók a mércét és ehhez képest produkáltak most gyengébbet a vártnál.

Tovább...

0

Dexter 5x03 - Practically Perfect

A Dexter továbbra is hozza a nagyon egyenletes színvonalat, egyfajta nyugalmat kölcsönöz a nézőknek, köztük nekem is. Nincs az a kirobbanó előadásmód, nincsenek magaslatok, de hullámvölgyek sem. Az egész egy szép, egyenletes, nagy történet, amit 40 perces részletekben adagolnak be. Mindezeket dicséretnek szántam.

Tovább...

0

Caprica 1x11 - Retribution

Caprica városában tombol a vihar. A szó legszorosabb értelmében és képletesen is igaz ez a megállapítás. A zord időjárás egy egészen sajátos, sötétebb tónusú hangulatot teremtett. Ha őszinte akarok lenni, egy egészen jó résznek lehettem tanúja. Jól áll a sorozatnak a darkosabb stílus, kár, hogy nagy valószínűséggel nem marad mindig ilyen. A probléma, hogy továbbra sem látom az utat, amelyen a széria halad. De ne temessük még a SyFy csatorna üdvöskéjét, hiszen még csak most ébredezik téli álmából.

Tovább...

0

Supernatural 6x03 - The Third Man

A gyengébb évadkezdés után egy pazar résszel rukkoltak elő a készítők. A Winchester testvérek újra a régi úton járnak, a szezon is jó irányba tart. Az tény, hogy az apokalipszisnél nagyobbat már úgysem fognak tudni robbantani az alkotók, de „apróbb” rejtélyek, talányok még akadhatnak, nem beszélve a karakterek változásáról. Úgy érzem, hogy a sorozat újra megmutatta, hogy még mindig van keresnivalója.

Tovább...

0