wouhn blogja

Supernatural 6x06 - You Can't Handle the Truth

Huh, emberek ez megint nagyon kemény volt. A hét nyertese ismét a Supernatual lett, olyannyira, hogy ha fele ennyire ütött volna a rész, akkor is ugyanezt mondanám. Jensen Ackles egyre jobban játszik, Dean Winchester figurája egyre jobb. Ez most is nagyszerűen megmutatkozott egy igazi komoly, drámai epizódban.

Tovább...

0

The Event 1x05-1x06

Két teljesen különböző részt kaptunk a folytatásban, mégis egy bejegyzésbe került időhiány miatt. Pedig lehet, hogy megérte volna külön elmélkedni mindkettőről, mert teljesen más arcát mutatta a sorozat. Továbbra is kérdéses, hogy milyen lesz a későbbiekben a The Event vagy, hogy egyáltalán számíthatunk-e folytatásra. Azt hiszem be kell látnunk, hogy az óriási hype és nagy elődökhöz való hasonlítgatás ellenére nem kaptuk meg azt, amit vártunk.

Tovább...

0

A SyFy nem akar több Caprica-t

Friss hír, hogy Amerika legnagyobb tudományos-fantasztikus csatornája búcsút intett a Caprica-nak. A rajongók már sejthették, hogy ilyesmi sorsra jut kedvencük, hiszen a sorozat nagyon alacsony nézettséget produkált az utóbbi időben. Ha ez nem lenne elég, a kritikusok is eléggé húzták a szájukat az epizódok láttán. Nem csoda, hogy a tévécsatorna megálljt parancsolt a Graystone család történetének. Az első évad maradék részei még adásba kerülnek valamikor, de az biztos, hogy a szokott időben már nem láthatunk Caprica epizódokat.

A döntéssel együtt itt a Sorozatportálon is változások várhatók, nem fogunk már részenként beszámolni a maradék epizódokról. Talán egy évadértékelő még lehet belőle a későbbiekben, de nem ígérek semmit.

A jó hír, hogy a csatorna igényt tart egy másik Battlestar Galactica előzménysorozatra, amely talán szebb jövő elé néz, mint a Caprica.

0

Stargate Universe 2x05 - Cloverdale

A mostani epizód Matthew Scott hadnagy köré épült és kifejezetten rosszra sikeredett. Szinte semmi pozitívat nem lehet elmondani róla. A legrosszabb, hogy nem időhúzó jellegűnek szánták, pusztán a történet és a megvalósítás siklott félre. Nem volt semmi hangulata, élvezeti értéke pedig elmaradt a várttól.

Tovább...

0

Dexter 5x05 - First Blood

Szépen lassan gyűrűztek tovább az események. Semmi extra nem történt, de haladtunk előre valamicskét. Talán nem én vagyok az egyetlen, aki kicsit többet várna a sorozattól. Bár igazából nincs vele semmi gond, de mégsem érzem az átütő erőt, nincs min izgulni, nem ragad magával a történet, stb. Aki végigkövette a sorozat eddigi életét, biztosan tudja miről beszélek.

Tovább...

0

The Walking Dead 1x01 - Days Gone Bye

A vártnál hamarabb érkezett az egyik legígéretesebb újonc, ami akkora kampányt kapott Amerikában, hogy mindenki figyelmét felkeltette. Nem is mindennapi sorozatról van szó, hiszen zombis témában eddig nem nagyon dúskáltunk a szériák világában. Bevallom, nálam a legjobban várt sorozat a The Walking Dead az idei évben, ezért óriási elvárásokat támasztottam a bevezető résszel szemben. A jó hír, hogy egyáltalán nem kellett csalódnom.

Részletek a tovább mögött...

0