wouhn blogja

Fringe 3x05 - Amber 31422

Az októberi pihenő után újult erővel tért vissza a Fringe. Páratlan rész lévén ismét a túloldal eseményeit követhettük figyelemmel. Az aktuális eset egyáltalán nem nyűgözött le, majdhogynem semmitmondónak tekinthető. A főszál eseményeiben történt némi változás, ami mindenképp pozitív és talán elmozdítja a szériát a holt pontról.

Tovább...

0

Supernatural 6x07 - Family Matters

Azt hiszem most láthattuk az évad eddigi legjobb részét, ami nem kis szó. A kritikán aluli rajt után olyannyira gatyába rázta magát a sorozat, hogy hétről hétre újra a legnagyobbak közé emelkedik. Nekem nagyon tetszik az új irányvonal, az új szereplők és persze az állandóság. Úgy fest az Apokalipszison túl is van élet, legalábbis a készítők mindent megtesznek, hogy mi is így gondoljuk. A legszebb az egészben, hogy egy ötéves átfogó történet lezárása után semmit nem veszített a sorozat a bájából. Remek teljesítmény, végtelenül profi megvalósítás.

Tovább...

0

Stargate Universe 2x06 - Trial and Error

A mai rész kicsivel jobban sikerült, mint a legutóbbi, legalábbis hangulatában nagyobbat alkotott. Kár, hogy a történet átment bugyutába és végül semmi súlya nem volt a mondanivalónak. Bár a Young központú epizódokat mindig nagyon szeretem, most mégsem voltam felhőtlenül boldog.

Tovább...

0

Dexter 5x06 - Everything Is Illumenated

Azt hiszem ezúttal nem volt semmi ok a panaszra, kaptunk egy igazán őszinte Dexter epizódot. Kicsit régi-vágásúnak tűnt az elején, de egyre inkább kibontakozott és hozzáidomult az új évad hangulatához. A szokásos panaszokat ismét el lehetne sorolni, amiktől néha komolytalannak érzem a sorozatot, de ne legyünk ennyire szőrös szívűek, mert mégis csak egy élvezetes epizód kerekedett ki ebből.

Tovább...

0

Kedvcsináló - Furcsa amcsik

A Furcsa amcsik (Ugly Americans) egy végtelenül bizarr, de annál szórakoztatóbb animációs sorozat, amely néhány hete már hazánkban is bemutatkozott. Kétségtelenül egy bizonyos rétegnek készítették, ezért csak olyanoknak ajánlom, akik nem riadnak vissza szokottól eltérő rajzfilmektől. Az előadásmód könnyed, szórakoztató és egészen eredeti poénokkal is találkozhatunk. A sorozat hangulata páratlan és eredeti, ahogyan ez a baljós, nyomasztó, fekete humortól füstölgő világ elénk tárja. Nehéz leírni, hogy milyen érzéseket vált ki az emberből, tegyen mindenki próbát, akit érdekel.

A széria helye a Comedy Central, keddenként 23 óra körül, de az epizódok fellelhetők a nagyobb fájlmegosztó oldalakon.

0