The Big Bang Theory 6x10 – The Fish Guts Displacement

Kissé csalódott vagyok a mostani epizóddal kapcsolatban. A korábban elolvasott tartalom alapján azt gondoltam, hogy nem akármilyen humor adagot kapunk. Aztán azzal kellett szembesülnöm, hogy talán az évad leggyengébb részét volt szerencsém megnézni.

Mindkét szálon hatalmas volt a potenciál:
Egyrészt ott volt az Amy-Sheldon páros, akiket megkíséreltek egy kicsikét összébb hozni.
Ugyanis a lány lebetegedett és a Párkapcsolati Egyezmény értelmében a barátjának kötelessége volt ápolni őt. Sheldon különös módon leküzdötte irdatlan félelmét a kórokozókkal szemben (értsd: meg sem volt említve…) és barátnője kiadós ellátásához látott. Ennek Amy nagyon örült, főleg amikor a légzéskönnyítő krém mellkasra kenéséhez érkeztek, vagy a fürdéshez. A lány reakcióin kívül nem nagyon akadt érdemleges geg. Persze ebből is akad konfliktus, hiszen Amy kihasználja Sheldont és addig élvezi a kényeztetést, amíg a fiúja rá nem jön a hazugságra és meg nem „bünteti”. :D

A másik szál is a kihagyott lehetőségek tárháza, hiszen Howardot ismét összeengedték morózus, keménykötésű apósával. De most végre Bernadette édesanyjával is találkozhattunk, aki nem nagyon szólt semmit, de így is hatalmas poén volt. Az egész lényege csupán annyi volt, hogy a két férfi közös horgászásra indul, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Ebből azért többet ki lehetett volna hozni, mint amit sikerült.
Még Penny-t is bevetették, hogy segítsen Howardnak beletanulni a horgászás férfias sportjába. Ez is hozott pár viccesebb pillanatot, de mégis, egészét tekintve ez is kevésnek bizonyult.

Egyértelműen az évad eddigi és remélhetőleg leggyengébb részét láthattuk a múlt héten.
Az eheti folytatás ennél csak jobb lehet.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről