Myra blogja

Mindenképpen, talán


A Sztárom a párom és az Igazából szerelem alkotóinak produkciója a Mindenképpen talán. Nem rossz kis film ez, leköti az ember figyelmét, kellő mértékben romantikus is. Amolyan egyszer nézhető kategória, de ez csak az én meglátásom.

Folytatás…

5

Mindenképpen, talán előzetes

Aki szereti Ryan Reynoldsot, most nagyon fog örülni:

Erről fogok írni legközelebb!

0

Próbatétel

Próbatétel (Butterfly on a wheel)

A Gerard Butler, Pierce Brosnan és Maria Bello főszereplésével készült film 2007-ben készült. Ha nagyon le szeretnénk egyszerűsíteni, akkor egy kétszeres házasságtörésnek lehetünk szemtanúi, ráadásul a Butler által játszott figurára lett kiélezve a történet. Persze a nézőnek erről fogalma sincs az utolsó húsz percig.       

Folytatás itt…

6

A dolgok állása

A dolgok állása (State of Play)

Thrillernek nem, kriminek viszont annál izgalmasabb A Dolgok állása című film. A rendező személyében Kevin McDonaldot köszönthetjük, akinek kevésbé tudom elnézni, hogy Ben Afflecket gondolta az egyik kulcsfontosságú szerepre. Russel Crowe, Rachel McAdams és Helen Mirren viszont hihető alakítást nyújtott, furcsa hármas ugyan, de működött a dolog.

Folytatás…

7

Négyen egy gatyában

Négyen egy gatyában

A Négyen egy gatyában bármennyire is egy rosszul hangzó cím, a végeredmény egy kedves és aranyos film legfőképp a kamaszoknak szánva. Készült belől második rész is, 2008-ban mutatták be. Könyvadaptációról van szó, Ann Brasheres írta, legalább négy rész jelent meg, ha jól számoltam.

Folytatás…

5

Ősz New Yorkban

Ősz New Yorkban

Az Ősz New Yorkban című filmet még 2000-ben mutatták be. Joan Chen rendezte, aki alapjában véve nem tett korszakalkotót a romantika műfajában, különösebben azt sem érzem, hogy újraértelmezte volna azt, azonban jól ráérzett kikkel kell megcsinálni a filmet. A két név Richard Gere és Winona Ryder. És akkor New Yorkot még nem is említettem… 

Folytatás…

7

Ősz New Yorkban

Ez a film valamiért elkerülte a figyelmemet és kimaradt a listámról.
Ezt pótolnám, erről lesz szó legközelebb..

0

Vakság

Vakság (Blindness)

Nem ez a hivatalos plakát, de LÁTOK benne fantáziát, úgyhogy ezért választottam ezt.

Folytatás…

6