Válasz a hozzászólásra

Utolsó bejegyzésként: ˇKi a

Utolsó bejegyzésként: ˇKi a fa...m vagy te, hogy bizonygatnom kelljen neked?"  A Kultúúúrális érték megvillanásának magasfoka, és így  van a többi hozzád hasonló  "véleményező"-nek. Nem az a célom a kommenteimnekl hogy fikázzalak + a többi "véleményezőt", nem is az hogy minden Kritikusnak nekiáljak, de ha más elolvassa ezeket akkor talán leesík neki hogy nennyire  tartoznak az értelmiségi csoporthoz  a "véleményezők".

Engem nem izgat annyira a film hogy védjem, mennyire jó vagy nem (főleg hogy még nem is láttam). Nem szokásom más hasonló oldalakat olvasni mert időpocsákolás , és bár szórakoztató nekem hogy ennyire szívből hiszed hogy igazad van, de nem szoktam és nem is fogok ezután se ilyen szenny oldalakat olvasni. Tudom hogy nem kötelező elolvasni ezt is csak szórakozásból olvastam és az az igazság hogy ettől érzed magad "sikeresnek" (hogy mennyi ember olvassa a te "igényes" véleményed.

És nem csalódtam az értelmiségi szinteden mivel a végén ismét egy igényes olvdalt említeve (napiszar) villant fel a rágalmazásod. Amugy a te véleményeidet se olvasgattam de a válaszokból is látszik hogy milyen végzettséggel rendelkezel (aminek a csúcsa akkor lehetett mikor elkezdtél beszélni azóta eléggé elsorvadt).

Most hogy érzed milyen mikor fikáznak, talán bele tudsz gondolni hogy mennyire jogos tőlem, kb tőled is ennyire jogos. Jó móka volt de most OF.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről