Válasz a hozzászólásra

Nem írtam konkrét filmeket

Nem írtam konkrét filmeket (példaként arra, hogy mit szeretek), mert egy apró fontos kérdés merült fel bennem: Ki a fa...m vagy te, hogy bizonygatnom kelljen neked?

Csupán azt az egyetlen apróbb dolgot nem veszed észre, hogy az egész hozzászólásod annyira lényegtelen és fölösleges. Mivel gondolom nem fogtál neki minden kritikaírónak elküldözgetni a véleményed. Ugyanis, ha körülnéztél láthatod, hogy szinte mindenhol lealázzák a büdös pi...ba a filmet. Nem tudom mennyire szoktál más oldalakat is nézegetni és ott mennyire téped a szád a hülyeségeiddel, de ha szoktál és nagyjából ugyanezt a választ kapod onnan is, akkor valószínűleg a világnézeted lehet hibás ilyen fogalmakról, mint filmkritikus, "minek ez" és "én minek olvassam el".

Egyébként remélem tudtad, hogy nem kötelező elolvasni semmit sem, ha akarod elolvasod és eldöntöd magadban, hogy miután TE IS LÁTTAD a filmet, mennyire találnak a leírt tények és az általad vélt dolgok. Végezetül sztem még jó hogy neked nem ez a dolgod, mert őszintén szólva hozzászólásaid magasfokú hozzáértésedet nem igazán tükrözi: biztos napi post lennél a napiszaron.

" 'cause this is how we roll..."

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről