Válasz a hozzászólásra

Üdv srácok! Nem tudom,

Üdv srácok! Nem tudom, megvan-e még ide a felhasználóm, meg a szerkesztői jogosultságom, de most speciel nem tudtam belépni, úgyhogy csak így kommentelek.

A kritika írójának: "A nagy befutás reményében, hiszen egy két nagyobb film mellékszerepénél többet egyik sem mutatott fel eddig, egyből be is vállalhatták."

Emily Browning főszereplő volt a Lemony Snicketben, ami elég nagy siker volt, plusz abszolút főhőst alakított a Hívatlan vendégben, ami nekem is tetszett. Abbie Cornish nagyon híres saját hazájában, Ausztráliában, de hogy egy nemzetközibb példát mondjak, ott a Candy című filmje, amiben Heath Ledger mellett játszott és úgy tudom, azt eléggé felértékelték a drogos témája miatt. Vanessa Hudgens pedig a hájszkúlmjúzikel miatt tinik millióinak bálványa. Ennek tükrében úgy érzem, az általad írt mondat nem igaz.

Egy névtelen kommentelő ezt fűzte hozzá: "Mit gondoltatok majd az 50 kilós csajok alakitani fognak..?"

Őőőőő, ezt most nem értem. Súlyfüggő a tehetség?:D

"Az elszomorító AZ, hogy vannak olyan "(emberek)", akik az alapján minősítenek másokat, hogy mi a véleményük egy filmről." - Igen, ez így igaz, csakhogy azért az is elárul valamit az illetőről, hogy egy adott dologról mi a véleménye. Meg aztán sajnos az emberek (főleg a magyar) tele vannak előítéletekkel. Ha te nem azt szereted, amit én, akkor hülye vagy, stb... Ezeket az előítéleteket nehéz elvetni.

Ja és még valami: Nekem nagyon tetszett, nálam az év filmje és mostmár a kedvencem is!:) Aki hasonlóan érez, az látogassa meg az oldalam:

(Bocs, amiért nem írtam semmit, de rájöttem, hogy nem megy ez így, túlságosan sok munka lett volna a saját oldalam mellett. Remélem, nincs harag:))

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről