A-fraid blogja

Hívatlanok(The Strangers)

Az alábbi filmben megtörtént esetet dolgoznak fel, még pedig egy 2005-ben lejátszódott rémisztő eseménysorozatot. Ez aligha hihető a plakátra pillantva, mégis így van. Az alkotás Bryan Bertino első munkája, ő írta és rendezte is.
Szóval mindenért őt lehet hibáztatni, vagy dicsérni. Bár az utóbbit kevésbé…

Idióták vicces maszkban.

5

Pokoli édenkert(A Perfect Getaway)

Bevezetőként annyit erről a tavalyi thrillerről, hogy gyönyörű helyen forgatták, Hawaii-n. A baj az, hogy körülbelül ennyi is az összes pozitívum, amit elmondhatok a filmről. Rendben, kicsit túlzok, mert összességében nézhető ez az alkotás, csak hát végtelenül vontatott és lassan bontakozik ki a cselekmény.
Ami lényegében se nem túl sok, se nem túl ötletes, a csavar, amit belepakoltak, túl későn jön és nem is igazán meglepő. Én legalábbis nem lepődtem meg…
Persze nézőpont kérdése minden.

Nincs menekvés…

5

Gyilkos cápa Vs. Óriás polip (Megashark Vs. Giant Octopus)

Ha már Wouhn kirakta az Asylum legújabb ígéretes alkotásának előzetesét, hát én is megragadom az alkalmat és közzé teszem beszámolómat e jeles stúdió egyik tavalyi remekéről. Annál is inkább, mivel nem olyan régen le is adták az RTL Klubon. Ez ugyan nem aktuális, de érdekessége mindazonáltal akad, hiszen hosszú ideje az egyetlen olyan műsor volt, ami meg tudta fogni a konkurens kereskedelmi csatornán játszott Dr. House-t.

Lássuk mivel bilincselte le a nézőket…

2

Legend of the Seeker 2x22 – Tears(Évad-és sorozatzáró)

Íme, eljött a pillanat és dicstelen véget ért a Kereső története. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a sorozat megérdemli a sorsát. Ezt pedig csak még jobban alátámasztja a mostani, évadzáró és sorozatzáró epizód. Ha ez még lehetséges, akkor a hülyeségek halmozását még egy szinttel feljebb emelték.
Kár volt ezért a sorozatért!

Itt a vége, fuss el véle!

0

The Big Bang Theory 3x22 – The Staircase Implementation

Pár pillanat és vége az évadnak – sajnos - a felvezetés a jövő hétfői zárásra elképesztően jól sikerült. Nem elég, hogy parádés epizód volt, de még számtalan kérdésre is választ kaphattunk, ami már régóta foglalkoztathatja a nézőket.
Az utolsó előtti humorzsák egy történet a múltból.
Vajon, hogy ismerte meg egymást Sheldon és Leonard? Hogy váltak barátokká?
Ezekre a kérdésekre kapjuk meg a választ!

„Die Sheldon, Die!”

0

Az ABC 2010/2011-es újoncai

A következő csatorna, melynek újdonsült sorozatai bemutatásra kerülnek, az ABC.
Itt folytatom...

0

Sárkányvadász, avagy a sárkányok is lepetéztek…

Kezdem azt hinni, hogy lehetetlen jó fantasy filmet forgatni. A Sárkányvadász is csak egy újabb, alacsony költségvetésű szörnyűség, idétlen, összecsapott történettel, ami csak egy fokkal jobb, mint A Griff támadása.
Társaságban érdemes megnézni, mert akkor legalább egy jót lehet rajta röhögni…

Én még ilyet nem láttam…

2

Happy Town 1x03 – Polly wants a crack at her

A csak látszólag boldogságos kisvárosban az események tovább bonyolódnak.
Még mindig semmi támpont, a nézőnek gőze sincsen miről is van/ lesz itt szó.
E különös hangulatú, misztikus sorozat ebben az epizódban is inkább csak tovább mélyítette a tudatlanságunkat, nem érteni semmit, az egyébként is borzasztóan homályos színpadra még felhoztak pár füstgépet…

Visszatért a Varázsló?

0