Válasz a hozzászólásra

A-fraid képe

Én vártam erre a filmre -

Én vártam erre a filmre - igaz ez az Álomháborúra is - és ahhoz képest , hogy milyen pofás előzetest rittyentettek össze, mekkora marketing kampányt csináltak a mozihoz, egy közönséges és közepes film lett belőle.
A legszomorúbb, hogy az UFO-kal akarták eladni a produkciót, de nem az idegenek voltak benne a lényeg.
Ha lecsupaszítva nézzük ez egy propaganda film, hogy milyen kemények, tisztaszívűek, példásak az amerikai katonák, hogy mekkora erkölcsi magaslaton állnak. Emellett eltörpül az összes idegen, mindennemű inváziós szándék.
A sci-fi-hez még csak köze sincs, a látvány elmegy - bár ez manapság alapkövetelmény - ám a történet maga egy borzalom. Már eleve az földönkívüliek indítéka röhejes. Vízért jönnek...
Az a faj, amely ilyen technikai színten áll, utazik a világűrben, képtelen a vízgazdálkodásra, illetve annak mesterséges előállítására. Miközben az űrben a leggyakoribb elem a világegyetemben a hidrogén... a víz meg ugye H2O...
A "keressük meg az idegenek gyenge pontját" részt is jobban átgondolhatták volna, mert így elég mókás lett.
Legalább valami speciális gyengéjük lett volna, mint mondjuk a bal lábuk kisujja, vagy a fülcimpájuk. A "jobb oldal szívmagasságban" emberek ellen is egész hatásos - tehát semmi különleges nem volt az idegenekben - nem volt értelme az egész drámázásnak. Lényeg a lényeg, a film egy gyengébb közepes.
Leginkább a visszataszító propaganda - hatás miatt rossz.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről