Válasz a hozzászólásra

Amikor először rátaláltam

Amikor először rátaláltam erre a sorozatra, arra gondoltam, hogy nem baj, ha nem briliáns, még csak az sem baj, ha a cselekmény unalmas, mert Topher Grace alakítása miatt megéri nézni. Nos még az én tűrésküszöbömet is túllépte…
Először is elismerem, hogy egy vígjáték sorozatot feldob, ha van benne 1 vagy 2 alacsonyabb intelligenciával bíró karakter, de egy értelmes ember számára nézhetetlen egy olyan sorozat,amiben nincs olyan karakter, amivel a legcsekélyebb mértékben is azonosulni lehetne. Eric Foreman anyját szóvá se tenném, ha csak arról lenne szó, hogy egy kicsit butácska, de az a nő gyakorlatilag idióta. Az apja egy érzelmileg és morálisan alulfejlett , utódgondozásra képtelen állat, emellett borzalmasan buta, de ez a legkevesebb. Egyenesen dühítő ,hogy mennyire destruktív hatással van Eric általános és érzelmi biztonságára,a pszichés fejlődésére, a képességeinek fejlődésére és úgy a jelenjére és a jövőjére minden tekintetben. (Egész gyerekkorában éreztette vele, hogy kevés, hogy őt nem szereti a nővérével szemben,egy részből kiderült ,hogy verte is, az anyjával rábírták, hogy ne menjen főiskolára,az ölelés egyenesen derogálónak számított stb..stb..stb…) Michael Kelso és Fez Eric anyjához hasonlóan teljesen idióta.Nagyon kevés olyan megszólalásuk van, amiből azt lehetne levonni, hogy képesek értelmezni az őket érő ingereket. Eric nővére egészséges elmeállapotú és átlagos (legalább), de utálatos és gonosz. Donnával és Stevennel semmi bajom nincs, az előbbiekhez viszonyítva, még egész emberiek. Jackie túl irreális karakter.
A poénok borzalmasan erőltetettek, elcsépeltek és egy kapta fára mennek. Az összes poén komikumértéke abban kíván állni, hogy kihangsúlyozzák vmelyik karakter alacsony intelligenciáját. Nos ez szubjektív, de számomra ez nem humoros.
A cselekményét tekintve meg egyszerűen csak unalmas.
Mindezek ellenére végig néztem mind a 8 évadot, mondjuk a többségét vagy hang nélkül, vagy beletekergetve, mert azért azt el kell ismerni, hogy Topher Grace miatt megéri végig szenvedni ezt a szart. Hihetetlenül jó, valószerű és változatos arcmimikája van, arról nem is beszélve, hogy nagyon jól néz ki.:))

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről