The Walking Dead - Ez kell a népnek?

Méltánytalanul kevés szó esett (nem csak nálunk) néhány kisebb tévécsatorna jövő évi kínálatáról, pedig higgyétek elé, mindenhol gyöngyszemre lehet bukkanni.

Hogy a fenti kérdésre látatlanban válaszoljak, szerintem nagyon ígéretes projektnek tűnik, amit az AMC csatorna tervez. Nevezetesen, hogy sorozatot készítsen a sokak által nagyra tartott The Walking Dead című képregényből. Bevallom, nem ismerem a történetet, de ha hinni lehet a rajongóknak, akkor nem mindennapi olvasmányról van szó, amely remek táptalajul szolgálnak egy remek sorozathoz.

2010 októberében
már láthatjuk is a bevezető részt, amely azt hiszem elég egyedi lesz a sorozatkészítés történetében. Hiszen nem feltétlenül tartozik a zombis műfaj a könnyen eladható kategóriába, főleg ha szériáról beszélünk.

Kérdés, hogy mennyire fogják befogadni a nézők, hány embert képes leültetni a képernyők elé, attól függetlenül, hogy maga a sorozat mennyire jó vagy rossz.

Én mindenesetre drukkolok annak, hogy egy ilyen sztorinak legyen keresnivalója a filmes ipar ezen területén is. Tény, hogy rendkívüli potenciál van az alkotásban, a lehetőségek szinte korlátlanok. Kérdés, hogy hány embert fog érdekelni.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről