Lost 6x12 - Everybody Loves Hugo

A cím ismét elég beszédes. De mielőtt felhőkölnének azok, akik nem szeretik Hurley barátunkat, el kell áruljam, hogy nem csak körülötte forgott a rész.
Ismét haladtunk előre valamicskét e végső megoldás felé, amely mintha picit távolodott volna. Hogy is van ez? Tipikus olyan rész, amely után ismét lehet agyalni, elméleteket gyártani.

Tovább...

Az elmúlt hét után elmondható, hogy az alternatív világos történések is beindultak, ez a tendencia pedig tovább folytatódott ezúttal is. Hugo játszotta a főszerepet. Hamar világossá vált számára is, hogy az élete rövidesen kiszámíthatatlan mederbe terelődik.

Történt ugyanis, hogy egy étteremben összefutott Libby-vel, aki majdnem tökéletesen emlékezett hősünkre. Pedig ebben a világban még csak nem is találkoztak soha. Ismét egy régi arc, akit felélesztettek és megmutattak nekünk, legalább egyetlen rész idejére.

Libby szavahihetőségét gátolta, hogy elmegyógyintézetben él, de ez nem zavarta Huley-t, és elkezdett élénken érdeklődni a hölgy iránt. Megható pillanat volt, amikor bepótolták az annak idején elmaradt randijukat. Még egy csók is elcsattant és bumm! Hugonak beugrott egy-két kép a szigeten történtekről. Nem rossz.

Eközben Desmond is találkozott Mr. Reyes-sel. Úgy tűnik kezdenek összeérni a szálak és egyre több szereplő ébred rá arra, hogy itt bizony valami nincs rendben.

A szigeten történtekről annyit, hogy Ilana-tól fájdalmas búcsút kellett vennünk, mivel egy zsáknyi dinamit robbant fel a kezében. Cafatokra robbant a hölgyike. Kár érte.

Ha már a nagy visszatérőket említettük, akkor elárulom, hogy Michael-t is láthattuk néhány jelenetben. Szellemként tért vissza és csak Hurley láthatta. Némileg magyarázatot kaptunk arra is, hogy mik a suttogások, amelyeket már a széria kezdetétől hallani lehet. Holt lelkek, akik nem találnak megnyugvásra és a szigeten ragadtak.

Hugo hallgatott Michael tanácsára és a kis csapatot elvezette Locke-hoz, hogy beszélgessenek egyet. De ez csak a következő részben lesz esedékes.

A kis csapattal nem tartott Richard, Ben és Miles. Ők épp egy repülőt mentek felrobbantani. A másik érdekesség, hogy Locke papa találkozott Desmond-dal, akit rögtön el is vitt sétálni. Egy kúthoz érkeztek, ahol a férfi bedobta Desmond-ot a feneketlen mélységbe. WTF?

A záró képsorok adták az igazi WTF jelenetet, amit tényleg nem tudok hová tenni. Az alternatív valóságban Desmond kocsival elgázolta a tolókocsival araszoló John Locke-ot. Persze mindezt szándékosan, elég nagy sebességgel.

Összességében egy szokásos színvonalú epizód, amely hozott magával egy-két kiszámíthatatlan fordulatot.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről