Lost 6x10 - The Package

Jin és Sun központi figuraként került be az eheti epizódba. Legalábbis az alternatív valóságos cucc róluk szólt, de a szigeten tovább gyűrűztek az események. A rész címe sok mindent elmond. A package, vagyis a csomag nem tárgyat, hanem egy élő embert szimbolizál, akit Widmore-ék a szigetre hoztak, mert fontos feladata van. A tovább mögött elárulom kiről is van szó.

Tovább...

Az alternatív valóságból megtudhattu
k, hogy mire kellett volna az a 25 ezer dollár, amit a repülőtéren elkoboztak Jin-től. Ebben a világban a két fiatal koreai nem házasok, szerelmük éppen csak bimbózik. Mindezt a legnagyobb titokban kívánják tartani Sun édesapja előtt, mert nagyon félnek a férfi haragjától.

Milyen ironikus, hogy Jin azt a feladatot kapta a nagyfőnöktől, hogy menjen el Los Angelesbe, találkozzon egy férfival és adja át neki a pénzt. Csak az öreg azt felejtette el közölni, hogy azokkal a szép zöldhasúkkal fizeti Jin saját maga megölését. Yeah, life suck!

Az ominózus fickó pedig Mr. Keamy, akivel már több ízben találkozhattunk a sorozatban. Láthattuk, ahogy az élete véget ér Sayid golyója által. Nos, Sun-ék története ezelőtt játszódott picivel. A végén Jin is gyilkossá válik, hogy saját és barátnője bőrét mentse, ám Sun is golyót kap és ekkor közli szerelmével, hogy terhes.

A szigeten is sokat foglalkoztak a Kwon házaspárral.

Locke a fejébe vette, hogy elhozza Jin-nek Sun-t. Terve nem végződött jól, mert Sun nem kívánt vele tartani. Menekülés közben szegény lány szépen beverte a fejét és elfelejtett angolul. Hát szép, mondhatom.

Miután Widmore emberei rátaláltak Locke bandájára, elrabolták Jin-t. Ezt követően az öregfiú kicsit durcás lett és meglátogatta Widmore-t azzal a szándékkal, hogy visszaszerezze Jin-t. Ez sem valósult meg. Ellenben Mr. Widmore felfedte a koreai férfi előtt, hogy mi is az a rejtélyes csomag, amit hét lakat alatt őriznek.

Locke is kíváncsi ember, ezért odaküldte Sayid-ot, hogy vizsgálja meg tüzetesebben a dolgot. A záró képsorokban felfedték előttünk, hogy a csomag nem más, mint Desmond.

Összességében egy szokásos színvonalú és minőségű epizód, amely valamicskét előrevetítette a következő részek történéseit.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről