Válasz a hozzászólásra

NCIS

            
155 Kettős élet

Ismét egy csavaros ügy és Doki is titkol valamit.
TOVÁBB
A parkban az őr lövéseket hall és pár pillanat múlva egy hasba lőtt férfi jön ki a bokrok közül. A meglőtt férfiról kiderül, hogy a tengerészet hadnagya, aki hat éve eltűnt egy afganisztáni akció során. Tonyt bízzák meg a hadnagy felügyeletére, amíg magához tér a kórházban és kihallgatható állapotban nem lesz. Ziva és McGee megkeresi a férfi katona társát és parancsnokát, akikkel részt vett az akcióban. A beszélgetés során feltűnik nekik, hogy mindketten szóról szóra megegyező történetet mondtak el, miszerint társuknak eltört a lába, és amíg ők segítségért mentek addig a hadnagynak nyoma veszett. Bonyolítja az ügyet, hogy a hadnagy már hat éve itthon van és álnéven új életet kezdett, és ebben az új életben több millió dollárral rendelkezik.

Zivának és Abbynek feltűnik doki hirtelen változása miszerint feltűnően jókedvű és már nem csokornyakkendőt visel. Közben a hadnagy meghal a kórházban és innen már gyilkosság miatt kell nyomozni a csapatnak. Kiderül, hogy a parancsnok magánnyomozót bérelt fel, mert látni vélte a hat éve eltűnt katonát, de a nyomozó nem találta meg a hadnagyot. Közben a csapat kinyomozza, hogy a hadnagy és társai azon az akción sok millió dollárt találtak, de a hadnagy eltűnt a pénzel. Már mindenki furcsának találja doki viselkedését még Gibbs is. A csapat elsőszámú gyanúsítottja a katona társa és parancsnoka, de sajnos nekik biztos alibijük van a kérdéses időpontra.

Tony és McGee a nyomozó után szimatol és a magánkopó laptopján olyan adatokat találnak miszerint nem hagyta abba a nyomozást a hadnagy után és még azt is kiderítette, hogy a férfinek sok pénze volt. Végül az adatbázis segítségével megtudják, hogy a férfi nevén van olyan fegyver, amivel a gyilkosságot elkövették, miután beviszik, elismeri, hogy meg zsarolta a hadnagyot és önvédelemből tüzelt.
Abby követi Dokit, aki a temetőbe megy anyja sírjához, ott elmondja nem akart felhajtást a szertartáson ezért nem szólt a barátainak. Persze Gibbs is beszél Dokival, aki bevallja, eladja a házat, amiben anyjával lakott. Öröm az ürömben, hogy az ingatlan ügynök egy csinos, pont a doki kedvére való hölgy, aki történetesen nem kedveli a csokornyakkendőt.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről