wouhn blogja

The Mentalist 2x01 - Redemption

Aki szereti a csavaros észjárású nyomozós sorozatokat, az olyanokat, ahol Columbo-nak is leesne az álla, az biztosan nagyon várta, hogy elkezdődjön a Mentalista 2. felvonása. A jó hír, hogy vége a semmittevésnek, Patrick Jane és társai visszatértek, hogy szórakoztassanak minket.

A változásokról bővebben a tovább mögött...

0

Heroes 4x03 - Ink

Az Ink című részben jóval kevesebb szereplőt mozgattak meg, mint amennyit megszoktunk, de öröm az ürömben, hogy mindenki több időszelethez jutott ezáltal az időtortából.

A „Hová a francba tart ez a fejezet?” kérdésre még mindig nem is sejthetjük a választ. Remélhetőleg az írók végre kitaláltak valami egészen egyedit, amit majd fel is tálalnak nekünk a 4. évad alatt, mert eléggé ráférne a sorozatra. Tény, hogy nincs közelgő nagy katasztrófa, amely után az Orion-ködig minden szerves és szervetlen anyag megsemmisül, nincsen „save the cheerleader, save the world.” Csak haladunk a kibontakozás felé szépen lassan, aprólékosan.

Tovább...

0

Fringe 2x02 - Night of desirable objects

Haladunk előre lassan, szépen, csendesen. Ez most olyan rész volt, ahol egészen keveset foglalkoztak a fő irányvonallal, csak egy „átlagos” ügy volt, ami megoldásra várt. A nyári promó képekből lehetett következtetni, hogy lesz egy ilyen témájú epizód. Kicsit csalódás volt, pontosabban kevésbé tartottam érdekesnek. Az évad nyitányához képest gyengébb volt.

Tovább a nyúl üregébe...

0

FlashForward 1x01 - No more good days

Mi történne a világgal, ha minden egyes ember egyazon időpontban eszméletét vesztené pontosan 2 perc 17 másodpercre? Elszabadulna a pokol. Biztosan pánikhangulat lenne úrrá a városokon. Ki-ki hovatartozása szerint máshogy magyarázná a történteket. A vallásosak Isten büntetésének tulajdonítanák, az emberek egy része talán terrortámadásra vagy titkos kormány-összeesküvésre rakná le voksát, mások UFO tevékenységnek titulálnák.
Na és mi van akkor, ha mindezt megfűszerezzük azzal, hogy a két perc alatt mindenki átéli jövőbeli életének egy piciny szeletét? Ugyanaz a jövő, egyazon dátum. Minden stimmel.

Azt hiszem az ABC-nél is minden stimmel ahhoz, hogy végre összehozzanak nekünk egy legendás sorozatot.

Nézz bele te is a jövőbe a tovább mögött...

0

Supernatural 5x03 - Free to be you and me

Sam vs. Dean: 1:1

Nem akármilyen meccs volt. Sam a 93. percben egalizálta az állást és állította be a végeredményt.
Na ez a rész lebilincselő volt, nincs okom panaszra.

A részletek itt...

0

Gyilkos Elmék 5x01 - Nameless, faceless

 

Nem vagyok annyira oda az ehhez hasonló nyomozós sorozatokért, épp ezért nem is néztem soha rendszeresen a Gyilkos elméket. Csak bele-belenézegettem az évadokba, de a 4. évad szinte tök homály. Még jó, hogy van previously, így fel tudtam fogni nagyjából, hogy mi a szitu.

Folytatom a tovább mögött...

0

The forgotten 1x01 - Pilot

 

Volt szerencsém megtekinteni az ABC újoncát, amely nem váltotta meg a világot azon egyszerű oknál fogva, hogy tele vagyunk már így is hasonló kaliberű sorozatokkal. Nem volt rossz, voltak kifejezetten ötletes dolgok, amelyekre a tovább mögött kitérek.

Tovább...

0