Tuti Gimi (One Tree Hill) Season 3

Izgalmakban mindenképpen felülmúlja az első két évadot, talán szerelmi drámákban is. Bár azokban az első két évad is bővelkedett. Most Brooke és Lucas, valamint Nathan és Hailey érzései kapnak főszerepet. Van benn egy olyan elem, ami még nekem is meglepő volt, pedig azt gondoltam, már nem sok sorozat van, ami meg tud lepni. Most a "főgonosz" tett elképesztő dolgot...

Annyi minden történik ebben az évadban, hogy elég nehéz egy cikkben összefoglalni mindent, de megpróbálom. Lesz itt gyilkosság, esküvő, baleset, halál, terhesség na és persze rengeteg szerelem.

Az előző évadban sztárrá váló Hailey James Scott visszatér, hogy házasságát felmelegítse Nathannel, aki rettentően dühös a lányra, eleinte szóba sem akar állni vele. Keith Scott is visszatér az évad közepén, és végre rátalál a szerelemre, de már késő. Feltűnik egy új pompomlány a suliban, Rachel és az első pillanattól fogva botrányt kavar, mindenáron megakarja szerezni Lucas, kikészíteni Brookeot. Brooke és Lucas szerelme lassan, de biztosan erősödni látszik, de mindig újabb és újabb akadályokba ütköznek, míg végül ismét szakítanak. De én úgy vélem ennek még nincs vége... Peyton megtalálja majd el is veszíti vérszerinti anyját, felkeresi Jake-t, ismét elárulja Brookeot. Dan Scott eddig legaljasabb tettét követi el, fény derül rá, hogy ki akarta megölni a gonosztevőt.

Az iskolában lövöldözés tör ki, ketten meghalnak. Ez az évad abban is különleges, hogy a két főszereplőt alakító sztár a második évad végén, 2005 nyarán összeházasodtak, majd 2005 őszén már be is jelentették, hogy válnak. Sophia Bushról azaz Brooke Davisről és Chad Michael Murrayról azaz Lucas Scottról beszélek.

Nos ennyit elöljáróban, most pedig jöjjön a szokásos, szereplőnkénti cselekményleírás:

 • Lucas Scott (Chad Michael Murray): be kell valljam, továbbra sem vagyok egy Lucas rajongó. Kifejezetten bosszant a határozatlansága. Az, ahogyan a nőkkel bánik, az ahogyan mindig jó fiúnak mutatja magát, pedig sokszor csinál rossz dolgokat. Mivel kifejezetten szeretem Brooke-ot, így aztán ezután az évad után még kevésbé kedvelem a szőke szépfiút. Miután Lucas rájön, hogy mégiscsak Brokkeot szereti (miután egyszer már elhagyta Peyton miatt), mindent elkövet, hogy ismét magába bolondítsa a lányt. Még a nyitott kapcsolatba is belemegy, amit végül egyikük sem bír elviselni. Úgy fest, hogy Brooke és Lucas szerelme végre beteljesedik, de valami mindig közbejön: vagy félreértés, vagy félrelépés, vagy Peyton Sawyer... Ismét. Lucas még az előző évad végén megmenti vérszerinti apja életét, a férfi ezt azzal hálálja meg, hogy Lucast gyanúsítja a gyilkossági kísérlettel. Lucas végtelenül boldog, mikor a visszatérő Keith megkéri anyja kezét, Őt pedig örökbe akarja fogadni. Ám a sors(?) közbeszól... Az évad végén Lucas megtud egy titkot az anyjától, ám egy másik egyelőre rejtve marad előtte, az utolsó részben pedig a folyóba ugrik...

 • Nathan Scott (James Lafferty). Nathan már kezd túl lenni azon, hogy újdonsült felesége elhagyta egy turné miatt, ám ekkor asszonykája bekopogtat az ajtaján. Aki olvasta az előző Tuti Gimis cikkemet, az tudja, hogy teljes mértékben Nathan párti vagyok. Teljesen egyetértek Nathan döntésével, hogy nem akar megbocsájtani Hailey, ám a lány (elismerésre méltóan) nem adja fel azt, hogy jóvá tegye, amit elrontott. Szép lassan ismét egymásra találnak, olyannyira, hogy Nathan ismét megkéri a lány kezét. A párosnak ezúttal azzal kell megküzdenie, hogy melyik főiskolát válasszák, úgyhogy ne kelljen szétválniuk. Nathan fizet Chris Kellernek, hogy az vegyen fel egy demót Haileyvel. Nathan épphogy visszakapta anyját, a nőnek ismét távoznia kell egy időre. Nathan nagybátyja nagy bajba kerül az esküvő napján, az éppen nászútra induló Nate pedig gondolkodás nélkül próbálja megmenteni a férfi életét.

 • Peyton Sawyer (Hilarie Burton)

Peyton kezd egyre jobb viszonyt ápolni a vérszerinti anyjával, Ellievel (Sheryl Lee), ám a nő beteg, és ezt bármennyire szeretné mindkét nő figyelmen kívül hagyni, nem lehet. Peyton és Ellie egy CD kiadásán dolgoznak, az ebből befolyó összeget szeretnék jótékony célra felhasználni. Mire a lemez elkészül, Ellie meghal. Peyton és Brooke is jelen van az iskolában, amikor egy fiú lövöldözni kezd, Jimmy eltalálja Peyton térdét. A lány sok vért veszít, úgy gondolja, hogy megfog halni, ám ekkor talál rá Lucas. Peyton szerelmet vall neki, Lucas elutasítja, mondván Brookeot szereti. Peyton az esküvő előtti napon mindent elmondd Brookenak, aki örökre véget vet kettőjük barátságának. Megjegyzem, jogosan. Peyton másodszor árulja el legjobb barátnőjét egy fiú miatt, úgy vélem ez megbocsájthatatlan egy lánytól. Eddig sem kedveltem a szőke lányt, de mostmár kifejezetten irritál. Az évad vége felé feltűnik a színen egy fiú, aki Ellie fiának adja ki magát, ám nagy valószínűséggel nem az, akinek mondja magát.

 • Brooke Davis (Sophia Bush)

Úgy gondolom kevés olyan jól eltalált karakter van a sorozatokban, mint Brooke Davisé. Én lánylétemre, imádom Őt. Egyszerre gyönyörű, humoros, okos (bár nem annyira lexikai a tudása), kreatív, talpraesett, érzelmes, nagyszájú. Azt hiszem olyan összetett személyiség, hogy ha mélyen magunkba nézünk, mindannyiunkban van egy kis Brooke Davis. Nem? Brooke nagyon meglepődik, mikor Lucas szerelmet vall neki, ő már semmilyen reményt nem fűzött kettőjükhöz. Nagyon nehéz ismét megbíznia a fiúban, amikor sikerül, akkor Luke ismét bebizonyítja, hogy sosem szabad 100%-ban megbízni egy hímnemű lényben. Brooke-ot felfedezik a divatvilágban, mint ruhatervező, ám a karrierje elég rövid távú, mert gyorsan megismeri a divatvilág sötét oldalát. Az évad végén szembesülünk vele, hogy Brooke terhes.

 • Hailey James Scott (Bethany Joy Galeotti)

Az előző évad után, nem gondoltam volna, hogy egyszer még kedvelni fogom Haileyt. Egyszerűen nem értettem, hogy hagyhat el valaki egy Nathant egy Chrisért, még akkor is, ha a hírnév is jár Chris mellé. Hailey is rádöbben, hogy Nathan fontosabb, az éneklésnél. De vajon nem túl késő? Hát nem az, Hailey tényleg bármire képes lenne, hogy visszaszerezze a férjét, helyreállítsa amit elrontott. Végül sikerül, olyannyira, hogy ismét oltár elé áll.

 • Karen Roe (Moira Kelly)

Karent mindig is egy erős nőnek tartottam, mint az első évadban megtudtuk, egyedülálló anyaként egy kis városban, nem volt egyszerű dolga. Főleg, hogy a férfi, akit szeretett szintén a városban élt. Most ismét megmérkőzik Dannel, ugyanis mindketten indulnak a polgármesteri választásokon. Keith visszatérése nagyon felkavarja Karent, belátja, hogy szerelmes a férfiba, így most ő kéri meg a kezét. Keith igent mondd, de a frigy nem jön létre, és nagyon úgy fest, hogy Karen most tényleg összerogyik. Ám ekkor szembesülnie kell azzal, hogy a fia szívbeteg és azzal is, hogy terhes. Hogy ebből mi lesz?

 • Dan Scott (Paul Johannson)

Dant sok meglepetés éri ebben az évadban: megtudja ki mentette meg az életét, ki akarta megölni, megtudja milyen, ha az embernek megszólal a lelkiismerete és ennek következtében egy szellem kezdi kísérteni. Ami nem okoz neki meglepetést, az az, hogy ő nyeri a választásokat.

 • Keith Scott (Craig Sheffer)

Miután Keith szakít Jules-sal, elhagyja Tree Hillt. Most azonban úgy dönt, hogy visszatér, hogy megmentse sógornője és saját becsületét is. Szerelmet vall AKrennak (ismét, sokadszorra), aki ezúttal nem utasítja el, sőt idővel megkéri a kezét. Ám egy gyilkosság miatt, örökre el kell búcsúznunk Keithtől. Sajnálom.

 • Deb Scott (Barbara Allyn Woods)

Debra végső kétségbeesésében dönt úgy, hogy megöli a férjét. Ám ez nem jön össze, de mivel senki sem tudja, hogy ő volt nem aggódik. De mi van, ha valaki mégis tudja? Debra elmegy, majd visszajön és szembeszáll végre Dannel!

 • Whitey Durham (Barry Corbin)

A jó öreg Whiteynak ez lesz az utolsó idénye, aztán örökre elhagyja az edzői pályát és nyugdíjba vonul. Így tehát nagyon fontos neki, hogy egy bajnoki csapattal távozzon. Ám ez reménytelennek tűnik, mivel Lucasnak abba kell hagyni a kosarazást.

 • Skills (Antwon Tanner)

Lucas barátja ebben az évadban már több szerepet kap, mint az eddigiekben. A fiú nagyon szeretne bekerülni a Ravensbe, hogy ösztöndíjat kaphasson. Beleszeret egy pompomlányba, a nem túl okos, de annál szőkébb, Bevinbe (Bevin Prince).

 • Marvin "Mouth" McFAdden (Lee Norris)

Méltánytalanul kevés szót szenteltem eddig a sorozat egyik legviccesebb, és legjószívűbb karakteréről, Mouthról. A fiú javíthatatlanul szerelmes Brookeba, aki nagyon szereti a fiút, de csak mint egy barátot. Rachel érkezése az iskolába Mouth érzelmeit is összekeverik.

 • Rachel Gatina (Daneel Ackles)

A bajkeverő. Ahova beteszi a lábát, ott mindenki csak rá figyel, mert gyönyörű. Brookekal az első perctől fogva rivalizálnak: Rachel szeretné megkaparintani Lucast, szeretne csapatkapitány lenni, szeretné mindenhonnan kitúrni Brookeot. Ám Brooke felveszi vele a harcot, míg végül szinte barátok lesznek. Rachel beleszeret Nathan nagybátyjába, Cooperbe, aki miután szembesül vele, hogy hány éves a lány valójában, szakít vele. Rachel ezt nagyon nehezen viseli, összevesznek majd balesetet szenvednek...

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
 • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
 • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről