The Walking Dead 5x07 - Crossed

Kissé eltérve a mostanában megszokottól, nem csak egy kis csapat útját követhettük figyelemmel, hanem minden főbb karakter és csoport kapott némi játékidőt. Nekem jobban bejött ez a formula mint az, amikor hosszú hetekre nélkülöznek emberkéket. Mindenhol történt valami izgalom, ami miatt várhatjuk a folytatást. Ne feledjétek, hogy a következő rész lesz ebben a naptári évben az utolsó. Folytatás majd a téli szünet után.

Nekem alapvetően nem volt gondom a látottakkal. A fő eseménysor Rickék mentőakciója Carol és Beth irányába. Kissé furcsa nekem, hogy végül ezek az emberkék lettek a szezon első felének a gonoszai. Kissé jelentéktelennek tűnő banda ez. Ráadásul vissza Atlantába? Nem szokás ilyet csinálni.

Carl, Michonne és a mindig izzadó pap bácsi jelenetei izgalom terén nem verdesték a plafont. De legalább jól összezavartak minket a készítők a pap viselkedését látni. Mi a fene üthetett belé?

A buszos, vagyis mostanra inkább tűzoltókocsis bagázs is megkapta a maga játékidejét. Túl sok értékelhető megmozdulásuk nem volt, prédikáltak a nagy semmiről, mint általában. De legalább megtudhattunk egy-két újdonságot Rositaról, aki eddig nem ékes szólásával tűnt ki. A nagy kérdés, hogy Eugene-nal mi lett? Tényleg bezombult vagy csak a készítők akarnak megint átverni minket?

Rickék haditerve és annak megvalósítása jól sikerült, nem voltak felesleges jelenetek, tették szépen a dolgukat. Még mindig érdekes látni, hogy ebben a sorozatban nem a jól öltözött és tiszta banda a jó, hanem a koszos, mocskos, büdös főszereplőink.

Sasha viszont IQ-ért kiált, idegesítően idióta volt szinte végig. Nem csodálnám, ha egyesek pont miatta dobnák fel a pacskert.

7

Hi, i feel that i noticed you

Hi, i feel that i noticed you visited my web site so i got here to return thee


want?.I amm trying to to find things to improve my web


site!I guess its adequate to make use of some of your ideas!!
Feel free tto visit my web page ... Discover More

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről