The Big Bang Theory 4x21 – The Agreement Dissection

A szünet után ismét remekelt a széria – sőt úgy tűnik, az idei évad egy résszel bővül, továbbá egy hétnél többet nem is kell rájuk várni. A finisben, mint ha megemberelték volna magukat a poéngyárosok mert már zsinórban két remek részt láthattunk, ha az e hetit is hozzáértjük, akkor hármat.
Amerika egyik legnézettebb komédiája tovább menetel, ebben a részben Priya és Sheldon feszül egymásnak, de a kapcsolatok is egyre inkább elmélyednek.

Mókás helyzettel kezdődik a rész, a fürdőszobában Priya, Leonard és Sheldon részvételével, ám mindez ahhoz vezet, hogy előkerül a legendás Lakótársi egyezmény, mellyel oly sokáig tartotta sarokba szorítva Sheldon a legjobb barátját, Leonardöt. Új barátnője, Priya érkezésével számos dolog megváltozott, e dolgok egyike az Egyezményhez való hozzáállás, hiszen az ügyvédként dolgozó lány kifog rajta és felhasználja ellene a szőrszálhasogató szerződést.
Ennek folyományaként, például görög kaját kell ennie, egészen pontosan bárányt, amiből a lehető legtöbbet hozták ki a készítők. :D

Priya kezdi megkeseríteni az életét, szóval Pennyhez fordul lelki támaszért, aki elcsábítja egy csajos estére. Ahol táncolnak is, de a leginkább szembeszökő az Amy viselkedése, illetve a Sheldonhoz fűződő kapcsolatának módosulása. Ugyanis a lány észrevehetően megváltozott, mondhatni gyökeresen.
A harmadik évad utolsó részében látható Amy Farrah Fowlerhez képest egy felszabadult, nőies, kedves, szeretnivaló lányt láthatunk. Nem csak, hogy sokkal nyíltabb a lányokkal, de Sheldonhoz való viszonya is komolyodóban van. Ez a rész ebből a szempontból vízválasztónak bizonyult.

És mint oly sokszor, ismét Amy segíti ki tanáccsal barátját, aki amúgy „Sheldonosan” veszi rá szobatársát, hogy aláírja az új és fejlesztett Lakótársi egyezményt, aminek köszönhetően némi feszültség lép fel Priya és Leonard között.

A kapcsolatok alakulnak, miközben az évad végéhez közelít a sorozat és poénokat halmoznak poénokra. E téren a 21. rész sem maradt el a többitől, sőt elég jól teljesített.
Nem győzöm kivárni az újabb epizódot, miközben sajnálom, hogy nem sokára véget ér a széria.
Legalább is egy darabig…

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről