V 1x09 - Heretic's Fork

Ismét hozta az amúgy is nagyon egyenletes színvonalát a sorozat. Tetszik, hogy egyik rész sem emelkedik ki a többi közül, mégis elengedhetetlen láncszemei a gépezetnek. A sztori ezúttal is ott folytatódott, ahol az előző lepihent.

Spoileres tartalom következik...

Az epizód középpontjában Ryan és Valerie voltak, akik menekülésre kényszerültek, hiszen Anna tudomást szerzett a hibrid csöppség létezéséről. Parancsba adta, hogy vadásszák le a szülőket. Egy harcost küldött az ifjú pár felkutatására. A harcosról tudni érdemes, hogy eléggé kemény fickó. Még a jó fizikumú Ryan is csak dolgozó. Elképzelhetjük, hogy milyenek a harcosok.

A sztori másik felében az orvlövészt hallgatták ki hőseink. A férfi nem adta könnyen magát, végig tagadott mindent, saját magát áldozatnak beállítva. Talán van is igazság ebben, de mint utólag kiderült, a férfi jóval többet tudott, mint amennyit először mondott. Hobbs kicsit kezelésbe vette, utána csiripelt is rendesen.

Nélkülözhetetlen infókat adott arról, hogy hol élnek Thomson-ék, akiknél Ryan és kedvese bújkálnak. Erica, Jack és Hobbs szinte a harcossal együtt érkezett meg a farmra, megmentve a leendő szülőket.

A végén Ryan és Valerie elváltak egymástól, a nő biztonsága érdekében. Mérget vehetünk arra, hogy nem most láttuk utoljára.

Eközben a V anyahajón sem unatkoztunk.
Chad Dekker állítólagos tumorát tüntették el egy fura gépezet segítségével. A procedúra inkább egy agymosáshoz hasonlított, ezt alátámasztja az is, hogy a riporter csak úgy issza Anna szavait. Feladatot is kapott. Információkat gyűjteni az Ötödik Hadoszlopról. Kicsit elbizonytalanították a nézőt, hogy Chad melyik oldalon is áll valójában, feltehetően Anna oldalán. Már csak az egyensúly miatt is.

Ha már a pálfordulásnál tartunk, akkor meg kell említeni Lisa egyre növekvő érzelmeit Tyler iránt. Már ott tartunk, hogy nem követi vakon anyja utasításait.

Összességében egy szokásos színvonalú rész volt, ahol mozgolódtak az események. Egyre többet tudunk meg, haladunk bele a mély vízbe.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről