True Blood 2x05 – Never let me go

Esküszöm, hogy jó kedvvel és kiegyensúlyozottan vártam ezt a részt, mégis lehet, hogy a tegnapelőtt látott Avatar című film az oka, hogy nehéz koncentrálni. A hatása alatt vagyok még mindig. Na de nézzük akkor, mik történtek…  

Kattints…

Egy új fejlemény, hogy Daphne, az új pincérlány alakváltó. Ha jól láttam ő egy őzike képében bukkan fel.

A hitgyülekezet nagyon aktív, kiderül tőle tartanak Ericék. Ez a vámpírok ellensége és gyakorlatilag azért toboroznak embereket, hogy jól ki legyenek képezve amikor is eljön az idő. Eljön az idő, az összecsapásra. Úgy sejtik, a Godric nevezetű vámpírt ők rabolhatták el. Őróla megtudjuk, hogy nagyon régen ő változtatta át Ericet vámpírrá. Mutatták is az arcát, távol-keleti vonásokkal rendelkező férfiról van szó. Érdekes elgondolás egy vámpírról, valójában nekem tetszik a feltételezés. Tervre van szükségük, ezért Sookie felajánlja, hogy beépül a gyülekezetbe, hátha megtud valamit. Sarah, a gyülekezet egyik vezetője kikezd Jasonnal, arra hivatkozva, muszáj megjutalmazni azokat akik buzgón igyekeznek hogy minél jobb katonái legyenek ’Istennek’.   

Maryanne megint belekavar kicsit a ’levegőbe’, ezúttal azonban haragot, dühöt generál Tara környezetében, amivel eléri, hogy a lány bűntudatot érezzen amiért azt merte neki mondani, hogy nem jó ötlet ha odaköltözik Sookie házába ő is, elvégre Tara is csak vendég ott.

Lafayette újra megjelenik a Merlotte-ban kérve hogy vegye Sam vissza a munkába, de nem beszél neki arról ami vele történt. 

Hoyt és Jessica újabb jelentet kapott, már éppen kezdtem hiányoltam őket! A lány unatkozott Dallasban, ezért felhívta a fiút aki egyéb ötlet híján az egyik kedvenc képregényét kezdte felolvasni neki, de legelőször a telefonon keresztüli tévénézést javasolta.

A zárórészben feltűnik egy ismeretlen nő, aki épp Bill és Sookie dallasi szállására tart és kimeresztett vámpírfogakkal akarja üdvözölni őket…

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről