Supernatural 4x20 - The Rapture

supnat


A sokak által kedvelt Supernatural - itthon Odaát - néven futó sorozat Amerikában már a 4. évadát tapossa, és már nem kell sokat aludni a fináléig. A dupla évadzáró címe spoileres lehet, ezért fehérrel írom le:
Lucifer Rising. Tipikus vihar előtti csend volt a The Rapture című rész, amely nem vitte tovább lényegesen a történetet, de megmutatta az irányt, hogy mit terveznek a készítők a fináléra.

Csak az olvasson tovább, aki látta már a részt...

Érdekes volt látni, hogy Sam képességének az erősségét mennyire befolyásolja a démon vér hiánya. Bizony a kis Sammy-ből drogfüggő lett, nem tud leállni, tipikus elvonási tünetei vannak. Ami tetszett a részben, hogy láthattuk Castiel porhüvelyének tragédiáját. Aki egyszer kapcsolatba lép az angyalokkal, vagy a démonokkal, az már sosem fog tudni kiszállni ebből mókuskerékből. Az epizód vége pedig előrevetítheti azt, amit sokan nem szeretnének látni, Sam és Dean egymás ellen fordulhat, ezúttal talán hosszabb ideig is.
Maga a rész nálam egy 6,5/10-et érdemel, az évad simán 9-es. A fél pontot a rész végi jelenet, és a következő rész előzetesének belecsempészése miatt adtam. Reméljük, hogy a többi évadhoz hasonlóan az idei végjáték is lesz olyan szinvonalú.

0

nekem tetszett a rész

nekem tetszett a rész

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről