Pretty Little Liars - The Jenna Thing [01x02]

 

Egy kis hírrel szeretném kezdeni. A fejesek még 12 részt berendeltek a sorozatból, így az első évad 22 részesre bővült. Remélhetőleg ez nem jelent minőségi romlást. ;)

Ahogy a cím is elárulja, ez a rész leginkább a Pilot-ban feltűnt, rejtélyes vak lányról, Jennáról szól. Újabb titkok kerülnek napvilágra vagy maradnak tisztázatlanul. A sorozat kezd belendülni!

I know everything”… [Spoiler!!]

Tehát, mint kiderült Jenna vakságához a lányoknak jócskán közük van, de leginkább Alison a bűnös. Erről az incidensről csak ők öten tudnak. Minden egy ottalvós bulival kezdődött. Alison meg volt győződve arról, hogy valaki leskelődik utánuk, úgyhogy elhatározták , pontosabban A. elhatározta, hogy megleckézteti ezt a bizonyos leskelődő fiút. Bedobtak egy füstbombát (vagy egy kisebb tűzijátékot – ez nem igazán volt egyértelmű számomra… - ) a garázsba, ami végülis felrobbant. Ők persze azt hitték, hogy nincs bent senki. Alison sem akart bántani senkit, ám kiderült, hogy a megleckéztetni kívánt illető húga bent volt, és megvakult. Most pedig, egy évvel később újra felbukkant Rosewood-ban. A négy lány persze nem tudja mire vélni a dolgot, de megpróbálnak közömbösek maradni.

Aria és Mr. Fitz románca tovább folytatódik, egy igencsak kellemetlen anya-lánya és Mr. Tanárbácsi mozizással. Majd egy igencsak költőire sikeredett kocsikázással elmélyítik a barátságukat, persze nem kell félni, nem történik semmi komolyabb dolog…

Hannah anyja pedig a rendőrfőnökkel szűrte össze a levet, hogy a pici lánya megússza bíróság nélkül a szemüveglopós esetet. Persze ez az érdekkapcsolat szerény véleményem szerint nem éppen egyoldalú, hiszen a rendőr bácsi meg akarja oldani Alison gyilkossági ügyét, és vélhetően ez a legegyszerűbb módja annak, hogy a lányokból információt szedjen ki.

Emily és az új lány barátsága pedig kezd igencsak gyanússá válni. Maya, mintha egy kicsit többet várna ettől a barátságtól...

Spencer próbál megfeleni a szülei által felállított elvárásoknak, ám ez egyre nehezebb és nehezebb. Ráadásul a nővére vőlegényével sem éppen közömbös a kapcsolata.

 

0

ma meg remélem megnézzük a

ma meg remélem megnézzük a harmadik részt :P

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről