Pretty Littel Liars - 01x01 - Pilot

Végre eljött ennek a sorozatnak az ideje is! : ) Nagyon kíváncsi voltam rá, és most, hogy elkészült a magyar felirat, meg is néztem! Azt kell mondanom, hogy minden várakozásomat felülmúlta. Az első perctől az utolsóig érdekes volt, tele titkokkal, amitől mégjobban a képernyő elé láncolja az embert. Őszintén remélem, hogy a folytatás is ilyen eseménydús és titokzatos lesz!

-A... [Spoiler!]

Spencer, Hanna, Aria és Emily. Egy évvel ezelőtt még legjobb barátnők, most pedig szinte szóba sem állnak egymással. Legjobb barátnőjük, Alison eltűnése mindannyiukat megviselte és megváltoztatta. Aria egy évre a szüleivel Izlandra költözött, Hanna lett a „menő” lány a suliban.
Aria visszatérve megismerkedik egy fiatal angol tanárral, akivel egymásba gabalyodnak, ám kiderül, hogy a pasi nem más, mint az új tanára. És akkor megkapja az első sms-t.
Nem sokkal később Alison-ék régi házának udvarán megtalálják a lány holttestét. A rendőrség lezárja az egy évig húzódó kutatást a lány után, és gyilkossági vádakkal újraindítja a nyomozást.
Alison temetésén a négy lány rádöbben, hogy valami történni fog. Kiderül, hogy mindannyian kapnak furcsábbnál furcsább üzeneteket. A négy lány újra „egymásra talál”, ráadásul  Jenna is feltűnik, de sajnos róla nem tudunk meg egyelőre semmit.

Sajnos a nagy várakozásomban túl sok előzetest néztem és olvastam, és a Pilot története nagyjából körvonalazódott bennem. Bár a sok kérdésre és rejtélyre, ami felmerült ezalatt a 45 perc alatt, sajnos nem kaptam választ. Kétségtelenül ez lett a nyár első számú sorozata nálam. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! : )

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről