The Mentalist 2x02 - The Scarlett Letter

Adott egy nő, aki lepottyant egy szép és magas hídról, amelynek következtében életét vesztette. Ez volt a jó hír. A rossz, hogy olyan mértékben roncsolódott a teste, hogy a halottkém szinte nem is tudott mit kezdeni vele.

Gyilkosság? Öngyilkosság? A nyomok arra utaltak, hogy bizony idegenkezűség vetett véget a szegény kisasszony életének.

Az ügyosztály tagjai, Patrcik Jane-nel karöltve tüstént neki is láttak, hogy felgöngyölítsék az ügyet.

Ugorj be a tovább mögé...

Ha ez még nem lenne elég, Bosco ügynök tovább keseríti Jane életét azzal, hogy nem mond el neki semmit a Red John üggyel kapcsolatban. Nyilvánvaló, hogy új bizonyítékot találtak, vagy legalábbis valamilyen halvány nyomra bukkantak, de nem avatnak be senkit. Főleg nem a kotnyeleskedő mentalistát.

Belegondolva elég szörnyű érzés lehet. Okos vagy, ismered az emberi viselkedést, a családodat (a te hibádból) lemészárolta egy elmebeteg sorozatgyilkos, rendőrségen dolgozol, ahol karnyújtásnyira boncolgatják a téged is érintő ügyet, de nem hallhatsz semmit.

Patrick persze nem hagyta ennyiben a dolgot, egy miniatűr bizonyíték segítségével mégis fültanúja lehet a nyomozásnak. Ebben egy poloska segít neki. Kérdés, hogy meddig. Egyszer úgyis kiszúrják.

Visszatérve a valódi ügyre, a lány valóban gyilkosság áldozata lett, amelyben szokás szerint fellelhetők érzelmi és szexuális indíttatások. Haladtunk előre lépésről lépésre, gondolatolvasó bajnokunk trükközésének hála, ezt is sikerült kipipálni 24 óra alatt.

Cho és Rigsby szolgáltatta a poénokat, szóval egy tipikus mentalista epizódot láthattunk.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről