Kedvcsináló - Szellemjárás + 1 konkrét epizód

 

Imádom az ilyen jellegű dokumentum filmeket, mindig nagy kedvem van nézni, még akkor is ha nem sok valóságalapja van. Bár én mindig azt mondtam, hogy ha az egész sorozatnak csak egyetlen megnyilvánulása szellemi eredetű, az már megcáfolhatatlan bizonyíték létezésükre.

A Discovery csatornán láthatják a nézők ezt a műsort, amely különböző történeteket mesél el olyan emberekről, akik találkoztak már a természetfelettivel. Hiteles bizonyítékokkal többnyire nem szolgál, csak állításokat közvetít rekonstruált képsorok segítségével.
Érdemes megnéznie azoknak, akik fogékonyak az ilyen témákra, de tény és való, hogy nem ez a doku sorozat fogja megváltani a világot, mert még a Most Haunted című műsornál is kevesebb bizonyítékot mutat. A tévénézők pedig erre kíváncsiak.
A pokol háza névre keresztelt epizód egy 5 tagú család kálváriáját mutatja be, akik beköltöznek újonnan vásárolt otthonukba, ám rá kell jönniük, hogy nincsenek egyedül. Éjjelenként fura hangokat hallanak, tárgyak mozgását, lépteket és egyéb megmagyarázhatatlan dolgot tapasztalnak. Amikor már mindenki tisztában van azzal, hogy démon szállta meg a házat, felkeresnek több okkultista szakembert, akik nagy nehezen megoldják a problémát egy rituális ördögűzéssel.

Aki elhiszi, vagy el akarja hinni, hogy a holtak szellemei köztünk bolyonganak, annak bátran merem ajánlani, hogy próbáljon szerencsét az A Haunted című dokumentum sorozattal.

0

Tényleg érdekes

Tényleg érdekes "dokumentumfilmek". Eddig 9 epizód van meg, a közeljövőben igyekszem megnézni, mert a Pokol háza c. epizód /amit láttam is/ felkeltette az érdeklődésem. A szellemvilág egy nagyon érdekes  téma, ki-ki döntse el h hisz-e a történtek hitelességének.

wouhn képe

Le vagy maradva. Nekem már 20

Le vagy maradva. Nekem már 20 részem van :)

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről